Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar Kent Konseyi Engelli Meclisi yeni yönetimini seçti

Karabağlar Kent Konseyi Engelli Meclisi yeni yönetimini seçti

Karabağlar Kent Konseyi Engelli Meclisi, 4. Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi, yeni dönem yürütme kurulunu seçti.

  • Ege Postası
  • 14.05.2013 - 10:42
İZMİR - Engelli Meclisi, ilçede yaşayan engellilerin toplumsal yaşam içinde daha fazla yer almalarını, kent yaşamında daha aktif olmalarını sağlayacak projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.
Toplantıya katılan Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, ilçeye dünyanın en büyük engelli parkını kazandırdıklarını belirterek, “Karabağlar’da engellilere her alanda destek sağlamaya çalışıyoruz. İlçemizde gerçekleştirdiğimiz her yatırımımızda, sosyal etkinliklerimizde engelli insanlarımızı ihtiyaçlarına cevap buluyoruz. Ayrıca dünyanın en büyük engelli parkını da Karabağlar’a kazandırıyoruz. . Uzundere’de oluşturduğumuz 250 bin metrekare alanda kurulan Rekreasyon Alanı, sonbaharda tamamlanacak. Engelli vatandaşımız parkın bir ucundan başlayarak diğer bir ucuna kadar hiçbir engele takılmadan gidebilecek” dedi.
Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Uğur Yelekli ise Engelli Meclisi’yle birlikte Karabağlar’da engellilerin kent yönetimine aktif olarak katılmasını sağlayacaklarına değinerek, “Şimdiye kadar engelli dernekleriyle, sivil toplum kuruluşlarıyla, engelli vatandaşlarımızla çok güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Bundan sonra da Karabağlar Kent Konseyi Engelli Meclisi ile birlikte engellilerin sorunlarına çözüm üretmede, kent yönetimine katılımda demokratik bir yapı içerisinde güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Karabağlar Kent Konseyi Engelli Meclisi Yürütme Kurulu, Harun Kara, Halil Anlı, Feryal Güllüada, Bayram Koşak, Tülay Yenici, Nilgül Yıldırım, Fehmi Doğan, Gülseren İçlek’ten oluştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.