Dolar 34,1205
%0.07
Euro 38,1074
%0.04
Altın 2.882,180
%0.25
Bist-100 9.900,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar’da “Üç Fidan” anıldı

Karabağlar’da “Üç Fidan” anıldı

Karabağlar Belediyesi, 6 Mayıs 1972’de idam edilen Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ı ölümlerinin 41. yıldönümlerinde anlamlı bir etkinlikle andı. Bahçelievler’deki Uğur Mumcu Parkı’nda düzenlenen etkinlik Karabağlar halkını da buluşturdu.

  • Ege Postası
  • 07.05.2013 - 11:34
İZMİR -CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sırrı Aydoğan, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte duygusal anlar da yaşandı. Etkinliğe katılanları “Merhaba Deniz Gezmiş Dostları” diye selamlayan Belediye Başkanı Kürüm, “Aradan 41 yıl geçti. O’nların sevgisi, özlemi içimizde. Biz o üç fidanın dostlarıyız. Daha nice yıllar da geçse fidanlarımızı unutmayacağız, saygıyla anacağız” dedi.
Etkinlikte, eski Dev-Genç’li Atilla Sarp, ülkemizde yaşanan politik gelişmeleri ele alan söyleşisinde, üç fidanın mücadelesini, onurlu duruşunu, ülkesine olan sevgilerini ve o dönemde yaşadıkları olayları anlattı. Söyleşinin ardından özgün müziğin sevilen ismi Cengiz Onur, konser verdi. Başkan Kürüm, Sarp ve Onur’a plaket vererek teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.