Dolar 34,1236
%-0.04
Euro 38,1594
%0.64
Altın 2.916,020
%1.06
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karacabey'de fırınlar denetleniyor

Karacabey'de fırınlar denetleniyor

Bursa Karacabey Belediyesi zabıta ekipleri, Ramazan dolayısıyla fırın ve pastane denetimlerini sıklaştırdı. Gıda mühendisi eşliğinde gerçekleşen denetimlerde sağlık ve eğitim unsurları denetlenerek gerekli yasal uyarı ve cezai işlemler...

  • Ege Postası
  • 19.07.2013 - 14:37
Bursa Karacabey Belediyesi zabıta ekipleri, Ramazan dolayısıyla fırın ve pastane denetimlerini sıklaştırdı. Gıda mühendisi eşliğinde gerçekleşen denetimlerde sağlık ve eğitim unsurları denetlenerek gerekli yasal uyarı ve cezai işlemler uygulanıyor.

    Denetimlerde gramaj, personelin kişisel temizliği, hamur bezleri, işyeri temizliği, çalışma şartları, hijyen eğitim ve sertifikalarının inçelendiğini dile getiren Zabıta Müdürü Ayhan Aksoy, ilçede faaliyet gösteren fırınların yapılan denetimlerde bu zamana kadar vatandaşın sağlığını doğrudan tehdit eden bir unsurla karşılaşmadıklarını ifade etti. Ayhan Aksoy, sadece bazı işyerlerinde ikazlarda bulunulduğunu ve eksiklerin giderildiğini tespit etmek için kısa sürede bu yerlerin tekrar denetleneceğini söyledi.

    Fırınların ardından bayrama kadar pastane denetimlerinin de yapılacağını dile getiren Belediye Başkanı Ergün Koç ise vatandaşların bayrama gıda konusunda gönül rahatlığıyla girebileceklerini, bunun için sıkı çalıştıklarını ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.