Dolar 32,6610
%0.32
Euro 35,4440
%0.42
Altın 2.509,730
%1.72
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karadağ: 'Yeni bir sinerji yaratacağız'

Karadağ: "Yeni bir sinerji yaratacağız"

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Ekonomist Ayten Karadağ, ‘İlçenin tarihine, kültürüne doğasına uyumlu, çevreye saygılı, insan odaklı, önce insan anlayışı ile Buca’yı yönetmeye talibim’ dedi.

  • Ege Postası
  • 04.09.2013 - 09:57
İZMİR - CHP Buca İlçe Başkanlığına yaptığı belediye başkan aday adaylık müracaatının ardından çalışmalarına hız veren Ekonomist Ayten Karadağ, Kuruçeşme mahallesini ziyaret etti. Mahalle sakinleri ve mahalle esnafını tek tek ziyaret eden Karadağ çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Karadağ, ‘Uzun yıllar devlet bürokrasisinde ve sendikalarda görev yaptıktan sonra siyasete atılarak partim ve halkım için çalıştım. Partimde günü geldi yöneticilik yaptım günü geldi gecesini gündüzüne katan nefer oldum. Şimdi de Bucalı hemşerilerimden ve partili yol arkadaşlarımdan aldığım destekle CHP’yi Buca’da yeni bir yönetim anlayışımızla daha güçlü yapmak ve de projelerimizle Bucalı hemşerilerimize daha iyi yaşam koşullarını sağlamak ve onlara 24 saat kesintisiz hizmet etmek için belediye başkanlığına talibim’ görüşlerini dile getirdi.

Yeni Bir Sinerji Yaratacağız

Açıklamasında yerel seçimlerin bir bayrak yarışı olduğuna vurgu yapan Karadağ, ‘Kimsenin hiç şüphesi olmasın ki, Buca’da CHP’nin yerel iktidarı bu seçimde de devam edecektir. Ancak bir sinerji, bir kadro değişikliğine ihtiyaç vardır. Bizde tecrübe ve birikimlerimizle Buca’da o sinerji yaratmaya adayız. Projelerimizle hem vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmek için, hem de sorunların özüne kadar inip sorunları kısa zaman içinde kalıcı olarak çözmek için çalışacağız. Çünkü Bucamızı ve Bucalı hemşerilerimizi çok seviyoruz’ ifadelerini kullandı.

Geleceğin Çağdaş Bucasını Yaratacağız

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Ekonomist Ayten Karadağ, Buca ilçesinin altyapı, ulaşım, imar, kent estetiğinin korunması gibi temel sorunlarına çözüm üreterek, geleceğin çağdaş ve modern ilçesini de yaratacaklarının sözünü verdiği açıklamasına şöyle devam etti:

‘Biz göreve geldiğimizde Cumhuriyet Halk Partisi’nin sosyal demokrat yerel yöneticilik ilkelerini hayata geçirerek Buca’da rantsal dönüşüme izin vermeden kent estetiğini koruyacak akabinde de daha uygar, daha akılcı ve sağlıklı bir kentleşmeyi ilçemizde yaratacağız. Bunları dürüst, verimli, olanakları halkının yararına kullanan üretken ve işinde uzman olan ekibimizle yapacağız. Yönetim anlayışımıza, demokratik kitle örgütlerinin ve meslek odalarının ve halkımızın demokratik katkılarının yolunu açmak ve hesap verebilirlik temel anlayışımız olacaktır. Çünkü biz siyaseti kendimiz için değil geleceğin çağdaş ve modern Bucasını yaratmayı sevdasıyla halkımıza hizmet için yapıyoruz.’

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.