Dolar 34,2483
%0.02
Euro 37,6067
%-0.06
Altın 2.910,100
%-0.39
Bist-100 9.156,00
%0.51

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karamürsel’de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri sürüyor

Karamürsel’de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri sürüyor

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Gazanfer Bilge Mahallesi'ndeki programla sürüyor.        Karamürsel Müftülüğü ve Karamürsel Din Görevlileri Derneği'nce Karamürsel...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 15:16
Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Gazanfer Bilge Mahallesi'ndeki programla sürüyor.

        Karamürsel Müftülüğü ve Karamürsel Din Görevlileri Derneği'nce Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda kadınlara Hz. Peygamber'in (sav) hayatından kesitler anlatıldı. Etkinlikler çerçevesinde 2 bin kişilik 'Kutlu Doğum Aşı' dağıtıldı.

        Aynı merkezde yapılan bir başka konferansta ise 'Hz. Peygamber (sav) ve İnsan Onuru' teması işlendi. Diyanet İşleri Başkanlığı müfettişlerinden Osman Kılıç, konferansta yaptığı konuşmada, insanlığın Hz. Peygamber (sav) ile onur bulduğunu söyledi.

        Kılıç, insanlara onur veren Hz. Peygamber'in (sav) sünnetine uyarak O’nun gösterdiği yoldan yürüyüp kazanılan onurun muhafaza edebileceğimizi kaydetti. İnsanın ecelinin gizli olduğuna da değinen Kılıç, kimsenin ne zaman öleceğini bilemeyeceğini ifade etti.

        Kılıç, "Peygamber Efendimizle kazanmış olduğumuz onurla, her zaman ölüme hazır olmamız gerekir." diye konuştu. Konferansın sonunda yapılan sinevizyon gösterimi ile Hz. Peygamber'in (sav) hayatından kesitler aktarıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.