Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka Meclisi’nde yüksek tansiyon!

Karşıyaka Meclisi’nde yüksek tansiyon!

Karşıyaka Belediye Meclisi Nisan ayı ilk oturumunda Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile AK Parti meclis üyesi Abdullah Mertoğlu arasında sert tartışmalar yaşandı. Mertoğlu Başkan Akpınar’ın açıklamalarına tepki gösterirken tartışma sırasında AK Partili üyeler salonu terk etti. Karşılıklı sözlü tartışmanın ardından Akpınar, “Bilmiyorsunuz, yalan ifadelerle buraya geliyorsunuz. Sizin bir algı sorununuz var. Bir daha ki meclise çalış gel! Ağabeylerin yazsın oku onları” dedi. Karşıyaka Meclisi’nde yüksek tansiyon!

  • Ege Postası
  • 01.04.2016 - 22:13
EGEPOSTASI- Karşıyaka Belediye Meclisi Nisan ayı ilk oturumu Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar başkanlığında yapıldı. Meclisin dilek temenniler bölümünde konuşan AK Parti İlçe Başkanı ve Meclis Üyesi Abdullah Mertoğlu, komisyon seçimlerinde AK Partili meclis üyelerine yer verilmemesini eleştirdi. Mertoğlu, “Şeffaf belediyecilik söylemlerinizi ben çok önemsiyorum. Ama keşke bunun içini doldurabilseydiniz. Keşke diğer AK Partili arkadaşlarımıza da yer verseydiniz” dedi.
Mertoğlu’lunun sözleri üzerine Başkan Akpınar, komisyon üyesi kararlarının parti grupları arasında önerildiğini, kendisinin müdahil olabileceği bir durumun olmadığını ifade etti. Başkan Akpınar, konuşmasında Mertoğlu’nun Karşıyaka’nın Filizleri töreni ve Çanakkale Anıtı ile Körfez’in en büyük Türk Bayrağı’nın açılışı söylemlerine ateş püskürdü.

YA İSPATLAYIN, YA DA ÖZÜR DİLEYİN!
Akpınar basında yer alan “Hüseyin Mutlu Akpınar şov yapıyor” ve “Karşıyaka Filizleri’nin ödül töreninde 900 bin TL para harcandı” ifadelerine çok sert tepki verdi. Mertoğlu’nun 900 bin TL iddiasını ispata davet eden Akpınar, “Böyle bir proje için bu ifadeleri görünce çok üzüldüm. Bu güzel projeye bu kadar özen gösterilmiş, başarıya ulamış. Siz bu kadar para harcanmış diyorsunuz. Böyle bir şey yok! Bu iddianızı ispat etmezseniz müfterisiniz. Eğer 900 bin TL harcandıysa ben istifa ederim. Size önümüzdeki meclise kadar süre… Ya ispatlayın, ya da özür dileyin! Kendi belediyelerinizle Karşıyaka’yı karıştırmayın. Böyle bir projede yalan söyleyen bir insan olarak sizi kınıyorum. Bunu ispat etmeyen gereğini yapmalıdır” şeklinde konuştu.

AĞABEYLERİN YAZSIN OKU!
Akpınar’ın ifadelerine tepki gösteren Mertoğlu, konuşmaya itiraz ederken AK Partili üyeler salonu terk etti. Karşılıklı sözlü tartışmanın ardından Akpınar, “Bilmiyorsunuz, yalan ifadelerle buraya geliyorsunuz. Sizin bir algı sorununuz var. Bir daha ki meclise çalış gel! Ağabeylerin yazsın oku onları” dedi.

“BİZ ŞOV YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Akpınar, “Önümüzden arkamızdan haksız, bilgisiz, belgesiz çamur atma teşebbüsleri var. Ancak kişiliğime  ‘Karşıyaka’da hizmet ayrımcılığı yapılıyor’, ‘Hüseyin Mutlu Akpınar sadece şov yapıyor’ gibi ifadeler var. Bu şov nedi? Bayrak açmaya şov deniyor. Bayrak açmak şovsa şov yapıyoruz. Yeni park alanları yapmak şovsa şov yapıyoruz. Halkla kucaklaşmak şovsa biz şov yapmaya devam edeceğiz. Biz şimdiye kadar şov yapmadık. Şov; voleybol anlamadığınız halde üzerine forma giyip, topa vuramayıp rezil olmaktır. Şov, ata binmeyi bilmeyip attan düşmektir. Şov, hiç anlamadığı futbol forması giyip sahaya çıkıp milleti kendine güldürmektir” ifadelerini kullandı.
 
Şehit düşen Topçu Üsteğmen İsmail Cazgır'ın ailesi konuk edildi

Meclis oturumunda geride kalan hafta Kuzey Irak’taki Başika Bölgesi’nde IŞİD saldırısında şehit düşen Topçu Üsteğmen İsmail Cazgır'ın ailesi konuk edildi. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın önceki gün duyurduğu anlamlı karar Meclis’te hayata geçirildi. Şehit İsmail Cazgır’ın isminin doğup büyüdüğü Karşıyaka Çarşı içerisindeki 1690 sokağa verilme kararı oy birliği ile kabul edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.