Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaya'dan 19 tweetli kontra!

Kaya'dan 19 tweetli kontra!

İzmir'de CHP ve AK Parti arasındaki 'terör' tartışması sürüyor. AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, CHP İl Başkanı Alaattin Yüksel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'a Twitter üzerinden 19 tweetle yanıt verdi. Kaya, Pekdaş için “PKK’nın şehir yapılanması KCK savunmasını yaparken de, Belediye Başkanlığınızda da terör yardakçılarına nasıl sahip çıktığınızı gördük. Belediyede zatınızın görevlendirdiği bir çalışanınız, terör örgütüyle ilişkisi nedeniyle iki yıl hapis cezasına çarptırılmıştır” ifadelerini kullandı. AK Partili Kaya'dan CHP'li 3 başkana

  • Ege Postası
  • 30.03.2016 - 12:26
EGE POSTASI - AK Parti Konak İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya'nın terörle ve terör örgütünün siyasi uzantılarıyla arasına mesafe koyamadığını iddia ettiği Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, kendisi gibi avukat olan Kaya'ya hukuk fakülteli yanıt vermişti.

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da hazır bulunduğu basın toplantısında Pekdaş, Kaya'ya yönelik“ Ben o zata milleltvekili avukat olan zata hukuk  diplomasının gereğini yerine getirmesini , hukukçu gibi konuşmasını istiyorum. Onun gibileri 1.sınıftan 2.sınıfa geçirmezler Hukuk Fakültelerinde... Ve bir çaresizlik içerisinde konuşuyor. İktidarda olan bir parti iktidar yöneticileri sorunların çözümü için çalışmalı” ifadelerini kullanmıştı.

Yüksel de AK Partili vekillere “İzmir için çalışın” çağrısı yaparken, Kocaoğlu ise AK Partili vekiller için “Böyle kahraman olunmaz” demişti.

AK Partili Kaya'dan Pekdaş-Kocaoğlu ve Yüksel'e kontra geldi. Kaya kendisine ait Twitter hesabından 19 tweet atıp çeşitli görseller paylaştı.


Yüksel-Kocaoğlu ve Pekdaş'ın basın toplantısındaki fotoğrafını paylaşıp “Sıradaki gelsin demiştik, hepsi sıralanmışlar… “ diyen Kaya 'nın devamında attığı tweetler ve kullandığı görseller şöyle;

“Sn. Alaattin Yüksel, gezi sürecinde Sn. Cumhurbaşkanımıza ve devletimize hakaret eden vandallara, nasıl para dağıttığınızı unutmadık. İzmir’de ve İzmir siyasetinde nezaketten bahsedecek en son insan sizsiniz. Sn.Tacettin Bayır, başını HDP’nin çektiği sözde İzmir Barış Bloku’nun toplantısına katılıp, sonra nasıl çark ettiğinizi unutmadık. Sn. Zeynep Altıok, Sn.Aylin Nazlıaka’nın Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün duvardan indirilen portresi iddiasını çözün, ondan sonra konuşalım...Sn. Sema Pekdaş, KCK’nın gönüllü avukatlığını neden üstlendiğine dair garip ve anlaşılmaz bir savunmada bulunmuş.


Hukuk Fakülteliyim. Teröristlerin avukatlığını üstlenip, teröre kılıf uyduracak bir duruşu okulumuzdaki akademisyenler bize öğretmedi. Herhalde vatana ihanet bildirisine imza atan (sözde) akademisyenlerden ders aldınız ki, KCK’yı savunabiliyorsunuz...


PKK’nın şehir yapılanması KCK savunmasını yaparken de, Belediye Başkanlığınızda da terör yardakçılarına nasıl sahip çıktığınızı gördük. Belediyede Zatınızın görevlendirdiği bir çalışanınız, terör örgütüyle ilişkisi nedeniyle iki yıl hapis cezasına çarptırılmıştır. Öldürülen bir PKK’lı ile ilgili provokasyon gösterisine katılan bu zat, hangi anlayışla çalıştırılmıştır.

Sn.Aziz Kocaoğlu, HDP’ye barajı aştırmak için çok çalıştınız. HDP’lilerin parlamentoda bulunmasını çok istediniz.

Bu sebeple, HDP’lilerin yaptığı her eylem ve gösterdiği her duruşa ortaksınız! Bu vebalden kurtulamazsınız, boşuna feveran etmeyin... Terör bir bataklıktır. Kim bu bataklığı gölgelemeye çalışırsa içine düşer. İçine düştünüz, çıkamıyorsunuz, çırpınıyorsunuz… PKK’yı kınamaya yönelik tek bir laf edemiyorsunuz. Yine devleti ve güvenlik güçlerimizi eleştiriyorsunuz, bunu bugün bir kez daha gördük.HDP-PKK için o kadar sempatik hale geldiniz ki, elebaşları size her gün çağrı yapıyor. Vicdanınıza sesleniyorum, rahatsız değil misini? Benim öfkeli olduğumu söylüyorsunuz. Terörü kınamayıp, devlete ve güvenlik güçlerimize saldıranlara; Evet, daha da öfkeli olacağım. Cumhuriyetimizi kuran irade gibi sizi de, yerli ve milli bir duruşa, terörü cesaretlendiren davranışlardan ise vazgeçmeye davet ediyorum.Bizi bu konuda dinlemiyorsanız, bari Sn. Deniz Baykal’ın çırpınışlarını dikkate alın. Sıradaki gelsin demiştik, sanırım herkes geldi…”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.