Dolar 34,2483
%0.02
Euro 37,6067
%-0.06
Altın 2.910,100
%-0.39
Bist-100 9.156,00
%0.51

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaya'dan Buca'da yoğun mesai, Torbalı'da miting

Kaya'dan Buca'da yoğun mesai, Torbalı'da miting

Seçime sayılı günler kala saha çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, Torbalı ve Buca ilçelerinde seçmenlerle bir araya geldi, esnaf ziyaretlerinde bulundu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Torbalı Cumhuriyet Mahallesi'nde bir de miting yapan Kaya, AK Parti'nin 2023 hedefine güçlü bir şekilde yürüdüğünü vurguladı. Kaya'dan Buca'da yoğun mesai, Torbalı'da miting

  • Ege Postası
  • 29.10.2015 - 10:10
1 Kasım seçimlerine çok az bir süre kala saha çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, Torbalı ve Buca ilçelerinde vatandaşlarla kucaklaştı, esnaf ziyaretlerinde bulundu. Bölgesindeki ilçeleri tek tek gezerek  sorunları yerinde tespit eden, hedeflerini ve projelerini anlatan AK Partili Mahmut Atilla Kaya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Torbalı Cumhuriyet Mahallesi'nde bir de miting yaptı. Burada önemli mesajlar veren Kaya, AK Parti'nin 2023 hedefine milletin de desteğiyle güçlü bir şekilde yürüdüğünü ifade ederek, Cumhuriyetin 100. yılında 'lider ülke Türkiye' parolasıyla çalıştıklarını hatırlattı. Cumhuriyetin 100. yılı olan 2023 hedeflerine yıllardır vurguladıkları gibi güçlü ve kararlı adımlarla yürüdüklerini belirten Kaya, "AK Parti'nin tek başına iktidarda olduğu dönemde atılan adımlar ve yapılan reformlar sayesinde, bugün Güçlü, Büyük ve Yeni Türkiye'den bahsedebiliyoruz. Bundan sonraki dönemde de ülkemizin ve milletimizin umudu olduğumuzun bilincindeyiz. Milletimizin istikbalini, menfaatlerini ve bize yüklediği emaneti kutsal kabul ederek hassasiyetle muhafaza etmeyi sürdüreceğiz. Cumhuriyetin ilan edilişinin 92. yıldönümünü, milletçe aynı duygu birliği ve gururla kutlamanın heyecan ve coşkusu içerisindeyiz. Cumhuriyet, bu ülkede bizi biz yapan her türlü değerlerin hem bir karışımı, hem de sonucudur. Cumhuriyet egemenliğin, çağdaşlaşmanın, gelişmenin, ilerlemenin sembolüdür, kaynağı ise millettir. Cumhuriyetimizi bütün değer ve kurumlarıyla özümseyen aziz milletimiz, birlik ve beraberlik içerisinde, Türkiye'yi çağdaş dünya devletleri içinde hak ettiği saygın konuma yükseltmek için gerekli olan iradeyi her zaman ortaya koymuştur. 92 yılda büyük hamleler gerçekleştiren ve önemli başarılara ulaşan Türkiye, geleceğe umutla bakmaktadır. Geçmişten gelen birikimiyle, son yıllarda muazzam bir gelişme ivmesi yakalayan Türkiye, dünyanın saygın ve güçlü bir ülkesi olma yolunda yürüyüşüne kararlılıkla devam etmektedir. Bizlere böyle bir ülkeyi, böyle bir cumhuriyeti hediye eden ecdadımızı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını hayırla ve şükranla yad ediyor, Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023 yılında lider ülke olacağımız inancıyla, herkesin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum" şeklinde konuştu. Kaya, Torbalı'daki temaslarında ayrıca Yazıbaşı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi, sorun dinleyerek seçmenlerden çözüm için destek istedi. 
 

Buca'da yoğun mesai
AK Partili Mahmut Atilla Kaya, Torbalı ziyaretlerinin ardından Buca'da Yaylacık Mahallesi ve Şirinyer Pazaryerinde vatandaşlarla kucaklaştı, pazarcı esnafına hayırlı işler diledi. Pazaryerini bir uçtan bir uca gezen, esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Kaya, "1 Kasım'a giderken tüm gücümüzü ve moralimizi yine milletimizden alıyoruz. Milletimizin hayır dualarıyla yeniden kalkınma, yeniden istikrar ve huzur için Türkiye'de yeni bir dönemin perdelerini açacağımıza inanıyorum. Amacımız daha güçlü, saygın, müreffeh, demokratik ve özgür bir Türkiye'ye ulaşmak; ekonomisi, bilim ve teknolojisi, siyaseti, sosyal ve kültürel hayatı ile örnek alınan bir ülke olmaktır. Türkiye büyümeye AK kadrolar öncülüğünde hızla devam edecek. Milletin partisi yeniden tek başına iş başına geliyor" ifadelerinde bulundu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.