Dolar 34,2426
%0.29
Euro 37,7708
%0
Altın 2.923,310
%0.25
Bist-100 8.898,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kayseri’de Kutlu Doğum coşkusu yaşandı

Kayseri’de Kutlu Doğum coşkusu yaşandı

Kayseri İl Müftülüğü tarafından düzenlenen etkinlikte Kutlu Doğum coşkusu yaşandı. Programa katılan protokol üyelerine gül takdim edildi.     Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Kayseri Valisi Şerif...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 13:07
Kayseri İl Müftülüğü tarafından düzenlenen etkinlikte Kutlu Doğum coşkusu yaşandı. Programa katılan protokol üyelerine gül takdim edildi.

    Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Kayseri Valisi Şerif Yılmaz eşi Hilal Yılmaz, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki eşi Neşe Özhaseki, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, protokol üyeleri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlik, İstanbul Ataşehir Mimarsinan Camii İmamı Hatibi Rıza Günay’ın Kur’an-ı Kerim okuması ve İl Müftüsü Ali Maraşlıgil’in konuşmasıyla devam etti.

    Daha sonra Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Hasan Kamil Yılmaz tarafından 'Hz. Peygamber ve İnsan Onuru' konferansı verildi. Konuşmaların ardından sinevizyon gösterimi yapıldı ve daha sonra Germirli İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan naat ve ilahi dinletisi ardından İl Müftülüğü Tasavvuf Musikisi Korosu bir konser verdi.

    İl Müftülüğü tarafından çeşitli okullarda düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri Vali Şerif Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Özhaseki, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz tarafından verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.