Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kayseri’de cadde ve sokaklar deterjanlı suyla yıkanıyor

Kayseri’de cadde ve sokaklar deterjanlı suyla yıkanıyor

Kayseri Melikgazi Belediyesi Temizlik ve Park Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü, ortaklaşa bir çalışma yaparak çarşı içerisinden başlamak üzere ilçede genel temizlik kampanyası başlattı. Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,...

  • Ege Postası
  • 04.07.2013 - 12:02
Kayseri Melikgazi Belediyesi Temizlik ve Park Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü, ortaklaşa bir çalışma yaparak çarşı içerisinden başlamak üzere ilçede genel temizlik kampanyası başlattı. Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, genel temizlik kampanyası ile cadde ve sokaklar ile kaldırımların deterjanlı su ile yıkandığını ve çalışmanın 15 gün içerisinde ilçe sınırlarında tamamlanacağını söyledi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, havaların müsait olduğu dönemlerde belediye olarak gerçekleştirilen temizlik kampanyaları ile kısa sürede şehrin genel temizliğinin yapıldığını belirtti. Büyükkılıç, şehir merkezinden başlayarak dış mahallelere doğru bir çalışma sergilediklerini ve çarşı içerisinde Cumhuriyet Mahallesi'nden başlayan genel temizlik kampanyasını başlattıklarını kaydetti.

Belediye olarak mahallelere yönelik temizlik ekiplerinin her gün çöpleri düzenli olarak topladığını, cadde ve sokakların temizliğinin yapıldığını hatırlatan Başkan Büyükkılıç, “İlkbahar dönemi sonrası ortaya çıkan kirlilik ve birikintiler bu çalışma ile komple bir temizlik yapılarak bertaraf edilmektedir. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimize Fen İşleri de makine desteği sağlamış, toplam 4 süpürge aracı, küçük ve büyük olmak üzere 4 adet kepçe, 12 kamyon ve 60 süpürge işçisi ile genel temizlik kampanyamız başlamıştır.” dedi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.