Dolar 34,1938
%0.09
Euro 38,1640
%0
Altın 2.894,460
%-0.88
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kazada hayatını kaybeden aynı aileden 5 kişi yan yana defnedildi

Kazada hayatını kaybeden aynı aileden 5 kişi yan yana defnedildi

Antalya’da Korkuteli ile Elmalı ilçeleri arasında meydana gelen kazada hayatını kaybeden aynı aileden 5 kişi, yan yana toprağa verildi. Antalya’da bayram ziyareti için gittikleri Elmalı ilçesinden dönüşte geçirdikleri trafik kazasında...

  • Ege Postası
  • 10.08.2013 - 15:16
Antalya’da Korkuteli ile Elmalı ilçeleri arasında meydana gelen kazada hayatını kaybeden aynı aileden 5 kişi, yan yana toprağa verildi.

Antalya’da bayram ziyareti için gittikleri Elmalı ilçesinden dönüşte geçirdikleri trafik kazasında vefat eden Aziz Gale (57), eşi Asiye Gale (56), kızları Zeliha Dursun (33), torunları Tuğçe Dursun (6) ve Rana Gale (3) yan yana toprağa verildi.

    Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri, Antalya Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından öğle saatlerinde morgdan alındı. Yakınları tarafından alınan cenazeler, cenaze aracıyla Aksu Solak’a götürüldü. Burada kılınan cenaze namazının ardından 2’si çocuk 5 kişi gözyaşları arasında toprağa verildi.

    TÜM AİLESİNİ KAYBETTİ

    Kazada annesini, babasını, kızını, kız kardeşini ve yeğenini kaybeden Serkan Gale’nin güçlükle ayakta durduğu görüldü. Yakınları tarafından teskin edilen Serkan Gale, kızının mezarına girip elleriyle mezarı temizledi. Daha sonra kızının cenazesini kucağına alan Serkan Gale, gözyaşları içinde kızı Rana’yı toprağa verdi. Servis şoförlüğü yapan Serkan Gale’nin çalıştığı için ailesiyle birlikte bayram ziyaretine gitmediği öğrenildi.

    OLAYIN GEÇMİŞİ

    Kaza, dün saat 15.30 sıralarında Korkuteli-Elmalı karayolunun 26’ncı kilometresi Beğiş Ovası mevkiinde meydana geldi. Elmalı istikametine seyir halinde olan Mustafa Falay (63) yönetimindeki 07 FMJ 44 plakalı cip, karşı şeride geçerek Aziz Gale’nin (57) kullandığı 07 KE 679 plakalı hafif ticari araçla kafa kafaya çarpışmıştı. Bu sırada Elmalı yönünden gelen 07 ETN 37 plakalı otomobil de hafif ticari araca arkadan çarptı. Kazada hafif ticari araçta bulunan Aziz Gale, eşi Asiye Gale, kızları Zeliha Dursun ve torunları Tuğçe Dursun (6) olay yerinde yaşamını yitirdi. Rana Gale ise kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Kazada yaralanan Esra Gale ile Tuba Dursun’un tedavileri ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sürüyor. Kazada diğer cipte bulunan Mustafa Falay ile eşi Hatice Falay (62) da hayatını kaybetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.