Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşa Belediyesi Gençlik Spor Kulübü yeni sezona merhaba dedi

Kemalpaşa Belediyesi Gençlik Spor Kulübü yeni sezona merhaba dedi

Kemalpaşa Belediyesi Gençlik Spor Kulübü 2013-2014 sezonuna, Kemalpaşa Rekreasyon alanında düzenlediği tören ile merhaba dedi.

  • Ege Postası
  • 16.09.2013 - 12:46
İZMİR- Kemalpaşa Spor ve Rekreasyon alanında gerçekleştirilen sezon açılış törenine, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Başkan Yardım Semra Arık, Kulüp Başkanı Mustafa Küçüker, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ünsal Atmaca ile parti yönetim kurulu üyeleri, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Kemalpaşa Belediyesi önünden kortej eşliğinde önde büyük Türk Bayrağı ile Atatürk Bulvarından, törenin yapılacağı rekreasyon alanına gelen sporcular, burada düzenlenecek olan konser için yerlerini aldılar.

Kemalpaşa Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mustafa Küçüker, hedeflerinin tüm branşlarda şampiyonluk olduğunu ve milli takımlara daha çok sporcu göndermek olduğunu söyledi. Küçüker, "Açılışını yapmakta olduğumuz 2013-2014 sezonunda minik kız, küçük kız, genç kız, küçük erkek, yıldız erkek ve Türkiye Hentbol Deplasmanlı 2.Lig A grubunda profesyonel olarak mücadele edeceğiz. Başladığımız günden buyana amacımız Kemalpaşa'mızı tüm yurtta en iyi şekilde temsil etmek ve örnek sporcular olmaktır." dedi.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'da, Göreve geldikleri günden bu yana spora ve sporcuya her türlü desteği verdiklerini söyledi. Karakayalı," Kemalpaşa'da bir çok branşta halkımıza ücretsiz spor yaptırıyoruz. Kulübümüzün özellikle bayan hentbol'da geldiği nokta bizleri çok mutlu ediyor. Türkiye Deplasmanlı Bayan Hentbol liginde bu yılda mücadele edecek takımımızdan büyük başarılar bekliyorum. Tüm sporcularımızı ve yöneticilerimizi kutluyor ve yeni sezonun tüm sporcularımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Konuşmaların ardından, Kemalpaşa Belediyesi GSK Başkanı Mustafa Küçüker, Başkan Rıdvan Karakayalı'ya kulübe vermiş olduğu destekten dolayı bir plaket takdim etti. Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'da İlk kez milli formayı giyen, Bayan Hentbol Takımımız kaptanı Neslihan Çalışkan'a hediyesini takdim etti.

Sezon açılışı, yerel sanatçıların vermiş olduğu konserlerle sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.