
Kemalpaşalılardan Karabağ'a temizlik şikayeti
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, hafta sonunu Bayraklı'da faaliyet gösteren yöre derneklerinin etkinliklerine katılarak geçirdi. Karabağ, Kemalpaşa ziyaretinde, buradaki vatandaşlardan, yörenin temizliği ile ilgili şikayet alınca şaşırdı. Karabağ, sorunun bir an önce çözülmesi için yardımcı olacağını ve temaslarda bulunacağını söyledi.
- Ege Postası
- 23.06.2014 - 13:38
Hafta sonunu dernek ziyaretlerine ayıran Karabağ, ilk olarak Bayraklı Erzurum Dernekler Birliği’nin Buca Kaynaklar'da düzenlediği piknik şölenine gitti. Birlik üyeleri tarafından sıcak şekilde karşılanan Karabağ, bir süre burada kalarak, sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi, vatandaşlarla birlikte halay çekti. Başkan Karabağ'ın ikinci durağı ise Kemalpaşa'daki Hamza Baba türbesi oldu. Amasyalılar derneğinin düzenlediği piknikte vatandaşlarla bir araya gelen Karabağ, yörenin meşhur kirazından tattı. Karabağ, aynı zamanda Refik Şevket İnce Mahalle Muhtarı olan Hasan Çelik ile birlikte Hamza Baba türbesini de ziyaret etti. Ardından vatandaşlarla sohbet eden Başkan Karabağ, bir çok kişiden bölgenin temizliği ile ilgili şikayet aldı.

Bayraklı'da tüm ibadethanelerin inançlara olan saygıdan dolayı düzenli olarak temizlendiğini, bakım onarım ve tadilat gibi işlerinin de yapıldığını hatırlatan Karabağ, vatandaşlara yardımcı olacağını ve temizlik konusunda temaslarda bulunacağını söyledi. Konuyla ilgili Hamza Baba Köyü muhtarı ile de konuşan Başkan Karabağ, sorunun bir an önce giderilmesi için çaba gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Yorum Yazın