Dolar 34,1788
%0.05
Euro 38,2862
%0.32
Altın 2.898,930
%-0.73
Bist-100 9.679,00
%-1.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kendisini terk eden kadını öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis

Kendisini terk eden kadını öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis

Adana’da bir süre gayri resmi birlikte yaşadığı, daha sonra kendisini terk eden şarkıcı Halime C.’yi çocuklarının gözleri önünde 11 bıçak darbesiyle öldürdüğü, kadının erkek arkadaşı ile kardeşini yaraladığı iddiasıyla yargılanan...

  • Ege Postası
  • 23.09.2013 - 15:55
Adana’da bir süre gayri resmi birlikte yaşadığı, daha sonra kendisini terk eden şarkıcı Halime C.’yi çocuklarının gözleri önünde 11 bıçak darbesiyle öldürdüğü, kadının erkek arkadaşı ile kardeşini yaraladığı iddiasıyla yargılanan Eyyüp A. (48), 'cinayetten' ağırlaştırılmış müebbet, ‘yaralamadan’ ise 15.5 yıl hapis cezasına mahkum edildi.

Adana 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde karar duruşmasına çıkan tutuklu sanık Eyyüp A., hakkındaki kasten öldürme suçunu reddetti. Savunmasında; Halime C. ile yaşadığına işaret eden A., kadının şikayeti sebebiyle cezaevine girip çıktığını kaydetti. Görüştüğü maktulün, telefonda, eşini bırakıp kendisi ile yaşamasını istediğini öne süren Eyyüp A., olay yerine, Halime Ceviz'in istediği parayı vermek için gittiğini anlattı. Sanık A., “Benden 500 lira istedi. Parayı evinin olduğu yere götürdüm. Aşağıya indi; Tayfun’un kendisine küfür ettiğini belirtti. Telefonu uzatarak benden telefonla Tayfun'a küfretmemi istedi. Kabul etmeyince 'Sen ne biçim erkeksin.’ diyerek yüzüme tükürdü. Üzerinden bıçak çıkardı. Ben kaçmak isterken ayağımdan yaralandım. Bunun üzerine bıçağı alarak kendisine vurdum. Kaç kez vurdum hatırlamıyorum. O sinirle küfürleştiğim Tayfun İ. ve ağabeyi Altan İ.’yi de bıçakladım.” dedi.

Mahkeme heyeti, cezadan indirim yapmayarak, cinayetten 10 ay sonra yakalanan Eyyüp A.’yı, Halime C.’yi öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptı. Sanık, ayrıca Tayfun ve Altan İ. kardeşleri de 'öldürmeye teşebbüsten' 15 yıl 6 ay hapis cezasına mahkûm edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.