Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Keskin:Başarısızlık örgütlerin değil

Keskin:Başarısızlık örgütlerin değil

CHP’de eski iki numara Adnan Keskin, yerel seçimlerin ardından ilk kez konuştu, kısa ama mesaj içerikli ifadeler kullandı. Yerel seçimlerde örgütün patronluğunu yapan ve sonuçların ardından koltuğundan olan Keskin, “ Yerel seçimlerde çıkmış olan tablonun sorumlusu olarak örgütleri görmüyorum” dedi.

  • Ege Postası
  • 02.06.2014 - 12:38
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -  CHP’de yerel seçimlerde özellikle İstanbul ve İzmir’de istenilen başarının yakalanamamasının ardından hedefe aday belirleme sürecini yöneten 5’li komisyon konmuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da seçimlerin ardından MYK’da görev değişikliği yapmış ve 5’li Seçim Komisyonu’nda yer alan Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ve Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil’in yerine  yeni isimlerle yola devam etme kararı almıştı. Komisyonda yer alan  Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ise yerini korumuştu.
 
Yerel seçimlerde örgütün patronluğunu yapan ve sonuçların ardından koltuğundan olan Adnan Keskin,  seçimlerin ardından sürece yönelik ilk kez konuşurken,  kısa ama mesaj içerikli ifadeler kullandı.

KİŞİSEL TERCİH PEŞİNDE OLMADIK
Gösterilen adaylarda komisyon üyelerininin kişisel tercihlerinin ön plana çıktığına yönelik  iddialarla, anketlerin dikkate alınmadığı yönündeki eleştirilerin  haksız ve doğru olmadığını ifade eden Keskin, “ Komisyon üyeleri adaylıklarda hiçbir zaman kişisel tercih peşinde olmadı. Bütün toplantılara Genel Başkan’da katılarak başkanlık yapmıştır bu unutulmasın”dedi.
 
ÖRGÜTLERİN ÜSTÜNE YIKMAK VİCDANİ DEĞİL
Keskin yerel seçim sonuçlarının ardından başarısız olan örgütlerde revizyona gidilmesinin gündemde olmasına yönelikte , “ Yerel seçimlerde çıkmış olan tablonun sorumlusu olarak örgütleri görmüyorum. Başarısızlık varsa örgütlerin üstüne yıkmak haklı ve vicdani değil”dedi. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.