Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'nun avukatından sürpriz ziyaret

Kılıçdaroğlu'nun avukatından sürpriz ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hukuk Danışmanı Mithat Ali Kabaali, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve Narlıdere CHP İlçe Örgütünü ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 21.12.2012 - 16:19
İZMİR- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hafta sonu izmirde gerçekleştireceği program öncesinde İzmir'e gelen Kılıçdaroğlu'nun Hukuk Danışmanı Mithat Ali Kabaali, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'a nezaket ziyaretinde bulundu. Bir süre siyasi ve güncel konular ile ilgili sohbet eden Kabaali, Başkan Batur, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Asker Güneş ve CHP Narlıdere İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 İlgi İle Karşılandı

Narlıdere Belediye ziyaretinin ardından Narlıdere İlçe teşkilatını ziyaret eden Kabaali, partililer ile sohbet etme fırsatı buldu. CHP Narlıdere İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre görüştükten sonra, CHP Narlıdere Kadın Kolları'nın düzenlediği genişletilmiş kadın kolları toplantısında katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hukuk Danışmanı Mithat Ali Kabaali'nin, Narlıdere Belediyesi ve CHP Narlıdere İlçe teşkilatına yaptığı sürpriz ziyaret, partililer tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.