Dolar 34,1565
%0.06
Euro 37,9693
%0.14
Altın 2.886,910
%0.05
Bist-100 9.888,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kırıkkale Üniversitesi yurtdışından gelen kütüphanecileri ağırladı

Kırıkkale Üniversitesi yurtdışından gelen kütüphanecileri ağırladı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Gün Işığı Yaşlı Hizmet Merkezi'nin "Lady Cafe" isimli AB projesi kapsamında altı ülkeden gelen kütüphane görevlileri, Kırıkkale Üniversitesi'ni ziyaret etti. Romanya, Bulgaristan, İspanya, İrlanda,...

  • Ege Postası
  • 28.09.2013 - 11:29
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Gün Işığı Yaşlı Hizmet Merkezi'nin "Lady Cafe" isimli AB projesi kapsamında altı ülkeden gelen kütüphane görevlileri, Kırıkkale Üniversitesi'ni ziyaret etti. Romanya, Bulgaristan, İspanya, İrlanda, Litvanya ve Slovenya'dan kütüphaneciler, üniversitenin kütüphanesini gezdi ve hizmetleri hakkında bilgi aldı. Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Hüseyin Murat Yücel tarafından karşılanan grup, ülkelerindeki kütüphanelerle kıyaslama imkanı buldu.

Grup üyelerinden Simona Resman, Slovenya Ljubljana halk kütüphaneleri hakkında bilgi verdi. Bunların aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerinin merkezi olduğunu ifade eden Resman, "Kütüphanelerimiz kültürel, bilgisel, eğitsel ve sosyal projelerin merkezidir. İşsizlik sorunları için özel bir birimimiz var. Aynı zamanda teknik ekipmanlarla eğitim hizmeti sunulmaktadır. Bunlara ek olarak yaşlılara bilgisayar kursu ve isteyen herkese uzaktan eğitim hizmetimiz bulunmaktadır. Bizler bu gezimizde, Türkiye'de bulunan üniversite kütüphanelerini de görmek istedik. Kırıkkale Üniversitesi Kütüphanesi'nde görmüş olduğumuz, öğrencilere sunulan olanaklar son derece güzel." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.