Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Koç: İzmir’in kalkınması için Ankara’da mücadele edeceğim

Koç: İzmir’in kalkınması için Ankara’da mücadele edeceğim

İzmir Milletvekili ve 26. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Murat Koç, seçim çalışmaları kapsamında Aliağa ve Foça ilçelerini ziyaret etti, esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip sıkıntılarını dinledi.

  • Ege Postası
  • 19.10.2015 - 16:14
İzmir Milletvekili ve 26. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Murat Koç, seçim çalışmaları kapsamında Aliağa ve Foça ilçelerini ziyaret etti, esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip sıkıntılarını dinledi.
MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ve Yönetim Kurulu üyelerinin de eşlik ettiği Aliağa ziyaretinde, Fırat Çakıroğlu Parkı’nı ve Hacı Ömerli Köyü’nü de gezen Koç, babası vefat eden Muhtar Ali Dündar’a da taziye ziyaretinde bulundu. Hacı Ömerli Köyü Yardımlaşma Derneği’nde pilav ayran hayrına da katılan Murat Koç, burada yaptığı konuşmada tıpkı İzmir’in diğer ilçelerinde olduğu gibi Aliağa’nın da merkezi hükümet tarafından desteklenmediğini belirterek “Dünya kenti olma yolunda büyük adımlarla ilerleyen Aliağa’nın mutlaka merkezi hükümet tarafından da desteklenmesi gerekir. İzmir-Çanakkale Otoyolu’nun Ulukent’ten sonraki kısmı acil olarak tamamlanmalıdır. PETKİM ve liman bağlantılı yolların da bir an önce yapılması şarttır.” dedi.
Aliağa’daki liman ve ticaret hayatının ihtiyaç duyduğu demiryolunun da karayolu ile aynı bölgeden geçmesi gerektiğinin altını çizen Koç “Ulaşımda yapılacak olan bu yatırımlar gelişmekte olan kentteki yaşamı büyük katkı sağlayacaktır. ” şeklinde konuştu.


TEK MAKSADIM İZMİRLİLERİN GÖNLÜNDE HOŞ BİR SEDA BIRAKMAK
Daha sonra Yeni Şakran’da kahvede vatandaşlarla sohbet eden Koç “Bölgenin hak ettiği seviyede kalkınması için İzmir’in tüm unsurlarını aynı masada buluşturacağız. Bu masalarda oluşacak fikirlerin, alınacak kararların Ankara’da mücadelesini vereceğiz. Aynı mücadeleyi İzmir’deki kurumlarımızın da vermesini istiyoruz. Tek maksadımız İzmirlilerin yaşam standartlarını yükseltmek, vatandaşlarımızın gönlünde hoş bir seda bırakabilmektir” dedi.
Açılışı yapılan Aliağa Avcı Ramadan Parkı ve Marina ziyaretinin ardından Foça’nın Kozbeyli Köyüne geçen Koç, esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip, partisinin 1 Kasım vaatlerini anlattı. MHP Foça İlçe Başkanı Turan Çetin Aslan’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde toplumun tüm kesimlerine insana yaraşır iş fırsatlarının sunulduğu, işgücünün niteliğinin yükseltilip etkin kullanıldığı, iş sağlığı ve güvenliği şartlarının iyileştirildiği bir işgücü piyasasının oluşturulmasının önemine de değinen Koç “Asgari ücret net 1400 liraya çıkarılacak, asgari ücretten vergi alınmayacak.” dedi. Asgari ücretlilere, büyük şehirlerde her ay 100 lira şehir içi ulaşım desteği verileceğini, evi olmayan muhtaç ailelere 200 lira kira yardımı yapılacağını, asgari ücretten vergi alınmayacağını ve  ücretlilerin asgari ücret kadar gelirinin vergi dışı bırakılacağını söyleyen Koç “MHP İktidarında yıllık ortalama 700 bin kişiye, muhtaç ailelerin en az bir ferdine iş imkânı sağlanacak Taşeron işçilerin sorunları çözülecek, köleliği andıran işçi çalıştırma düzenine son verilecek.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.