Dolar 34,2756
%0.1
Euro 37,6432
%0.03
Altın 2.917,290
%-0.15
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu’ndan seçim ofisi açılışında iktidar mesajı:

Kocaoğlu’ndan seçim ofisi açılışında iktidar mesajı:

CHP İzmir’de Balçova Merkez Seçim Ofisi açıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Aziz Kocaoğlu da açılışta yer aldı. Kocaoğlu, “Yerelde iktidar olmak yetmiyor.Genelde iktidar olmak gerek. Onun da vakti geldi de geçiyor” dedi. Kocaoğlu’ndan seçim ofisi açılışında iktidar mesajı

  • Ege Postası
  • 06.05.2015 - 16:22
EGE POSTASI - CHP  Balçova Merkez  Seçim Ofisi, milletvekili adayların katılımıyla açıldı. Açılışta CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya da hazır bulundu.  Adaylarla henüz seçim çalışmasına katılmayan Kocaoğlu ilk kez bir seçim çalışmasında boy göstermiş oldu. 

Yerelde iktidar olmanın yetmeyeceğini, genelde iktidar olunması gerektiğini ifade eden Kocaoğlu, “ İktidar olmanın vakti geldi de geçiyor. Bu seçimler belki Türkiye tarihindeki en önemli seçimlerdir. Bir oy, bir arkadaş, bir kapı bir kapıdır. Dolaşmak zorundayız. Ülkenin durumu malum… Bu yapıdan hepimizin kurtulması lazım... Hep birlikte çalışıp 7 Haziran akşamı bu iktidarı değiştirelim. Ülkeye aklı, bilimi uygulayan, evrensel ahlak kurallarından ayrılmayan hukuk sisteminden ayrılmayan CHP iktidarını getirelim. Hep beraber kurtulalım diyorum” dedi.



SERTER: SEVGİ BİRLİK VAR BİZ DE
CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter ise birlik beraberlik mesajı verdi. Adaylarla birlikte örgütteki birlik beraberliğin önemine dikkat çeken Serter, “ Size güçle geldik. Sevgi, birlik var bizde. Bunu kimse yıkamayacak. Bu iktidar 7 Haziran seçimlerinde yıkılacak.Biz iki bölgede de tüm adayları iktidara götüreceğiz. Onların bardakları boş kalacak. Bu pırıl pırıl arkadaşlarımızı bunun için genel başkanımızı başbakan yapmak için seçin” ifadelerini kullandı.

ÇALKAYA’DAN SANDIK MESAJI
Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ise sandığın önemini vurguladı.  Çalkaya, “Bu ülkenin geleceği için çocuklarımız ve bu ülkenin insanı için önemli. 12 yıldır bu ülkede kendi gibi düşünmeyen insanları eze eze yok etmeye çalışan bir iktidar var. Buna faşizm deniyor. Dünyanın hiçbir yerinde faşistler tek bir güçle yenilmedi. Tek bir şey yapacağız ortak noktada buluşacağız. O gün belki ilk adımı atacağız. 1 ay sonra iktidarı yasal yollarda devirmenin en önemli argümanı sandıktır. Bunu çok iyi değerlendirelim. Bu ülkenin insanı için birlik olacağız, diri olacağız, güç olacağız, iktidar olacağız. Güçlü bir aday kadrosuyla yola çıkıyoruz. Bunu iyi değerlendireceğiz” diye konuştu.



ERYILMAZ: BİRBİRİMİZE GÜÇ VERELİM
Açılışın ev sahibi olan CHP Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz, “Hepiniz harikasınız. Çok değerlisiniz. Biz dik durdukça, gücümüzü alanlarda gösterdikçe hiç kimse bizim karşımızda duramaz. Hepimiz birbirimize güç verelim. Bu ülkenin geleceği için bir adım attınız. Balçova’mıza ayak basan adaylarımızın hepsini milletvekili olarak görmek istiyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.