Dolar 34,2243
%-0.06
Euro 37,4695
%-0.45
Altın 2.870,940
%-0.55
Bist-100 9.132,00
%0.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocasinan Belediyesi ihtiyaç sahiplerine patates dağıttı

Kocasinan Belediyesi ihtiyaç sahiplerine patates dağıttı

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Türkiye Belediyeler Birliği'yle birlikte ihtiyaç sahiplerine ve aşevlerine patates dağıtımı yaptıklarını söyledi.         Bekir Yıldız, "Türkiye...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 17:09
Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Türkiye Belediyeler Birliği'yle birlikte ihtiyaç sahiplerine ve aşevlerine patates dağıtımı yaptıklarını söyledi.

        Bekir Yıldız, "Türkiye Belediyeler Birliği Kocasinan Belediyesi'ne yaklaşık 250 ton patates gönderiyor. 25 kiloluk torbalardaki patatesleri ihtiyaç sahiplerine ve aşevlerine dağıtmaya başladık." dedi.

        Başkan Yıldız, toplumun birlik ve beraberliğinin harcını güçlendirmede; dayanışmanın, sırt sırta vermenin, sıkıntıyı omuzlamanın son derece önemli olduğunun altını çizdi. Yıldız, "Paylaşmak, sırt sırta vermek, kederde ve sevinçte bir arada olmak gerekir. Türkiye Belediyeler Birliği de üreticiye destek olmak için aldığı patatesin dağıtımında destek isteyince dayanışmaya omuz verdik. İhtiyaç sahiplerine ve aşevlerine patates dağıtıyoruz." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.