Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak, Kent Konseylerini ağırladı

Konak, Kent Konseylerini ağırladı

İzmir Kent Konseyleri Birliği Konak’ta bir araya geldi. İki yıl önce Konak Belediyesi Kent Konseyi öncülüğünde oluşturulan ilçe belediyelerin kent konseyleri yeni projeler için buluştu.

  • Ege Postası
  • 16.12.2012 - 11:19
İZMİR-  Her ay bir ilçenin misafir ettiği İzmir Kent Konseyleri Birliği, aynı zamanda kendi ilçelerindeki yapılan projeleri de diğer ilçe belediyeleriyle paylaşıyor. Sırada ki projeleri konuşmak ve Konak’ta ki projeleri gözlemlemek üzere İzmir’in her ilçesinden gelen konseyler, Susuzlu Atlantis Otel’de Konak Belediyesi Kent Konseyi ev sahipliğinde ağırlandı.

Gündüz toplantı yapan konseyler, toplantılarının konusu olarak Menemen’de yapılan toplantı sonrası verilen karara istinaden eğitim ve sağlık konularını ele aldı. İzmir Mask Müzesi’ni de gezen konuklar bol bol fotoğraf çektirip Konak’ta ki projelere hayran kaldıklarını ifade ettiler. Susuzlu Atlantis Otel’de ki akşam yemeğinde İzmir Kent Konseyleri Birliği’ne İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, Konak Belediyesi Başkan yardımcıları Ömer Faruk Akın Bingöl ve Mehmet Yunak eşlik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.