Dolar 34,2337
%0.1
Euro 37,9496
%0.32
Altın 2.925,760
%0.07
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konaklı kızlar İddialı

Konaklı kızlar İddialı

Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynayacakları SV Neulengbach maçları öncesinde iddialı olduklarını bir kez daha gösterdi. Gözlerini Avrupa’nın zirvesine diken Konaklı kızların bu turu da geçeceklerine inançları tam.

  • Ege Postası
  • 09.11.2013 - 10:44
İZMİR - İşte Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı oyuncuları ve teknik heyetin maç tahminleri:
Fatma Şahin (kaleci): Bence iki maçı da kazanarak turu geçeriz. Burada 2-0, orada ise 1-0 alırız. Yani kalemizi gole kapatırız.
Didem Taş (savunma – kaptan): Rakiplerimiz her tur daha da güçleniyor. Ama bu turu da aşacağız. İlk maç çok önemli. İzmir’de 2-0 kazanırız, Avusturya’da ise 2-1’le turu geçeriz.
Raluca Sarghe (orta saha): İlk maçı 3-1 ikinci maçı 2-1 alırız. Takım olarak kenetlendik ve turu geçeceğiz.
Sevgi Çınar (orta saha): Önceki turda Alsancak Stadı’nda Unia Raciborz maçında attığım golden sonra yaşadığımız sevinci unutamıyorum. Umarım bu turda da gol atarım. Benim tahminim içerde 2-0, dışarıda 2-1 kazanırız ve turu geçeriz.
Cosmina Duşa (forvet): Güçlü bir ekibiz. Takım olarak çok çalışıyoruz. Her geçen gün daha da kenetleniyoruz. Burada 3-0 kazanırız. Avusturya’da 2-2’lik beraberlikle turu geçen taraf oluruz.
Yaşam Göksu (savunma): Kazanmak için her şeyi yapacağız ve bu turu da geçeceğiz. Rakiplere değil kendi oyunumuza bakıyoruz. Bence ilk maçı 2-1 ikinci maçı 1-0 kazanarak çeyrek finale kalırız.
Hüseyin Tavur (teknik direktör): Bu tip iki ayaklı maçlarda tahmin yapmak çok zor. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Takımıma sonuna kadar güveniyorum, bugüne kadar da beni yanıltmadılar. İlk maçta kendi evimizde gol yemememiz çok önemli. İlla tahminde bulunmak gerekirse ilk maçı 2-0 rövanşı 2-1 alırız.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.