Dolar 34,2298
%-0.04
Euro 37,5110
%-0.34
Altın 2.877,000
%-0.34
Bist-100 9.132,00
%0.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Köpek ırkları, Nilüfer’de kimlik kazanacak

Köpek ırkları, Nilüfer’de kimlik kazanacak

Bursa Nilüfer Belediyesi, bu yıl ikincisi düzenlenecek ‘Ulusal Köpek Irk Standartları Yarışması’na ev sahipliği yapıyor. Tüm dünyada ender bulunan köpek ırklarının kayıt altına alınması için çalışmalar sürdüren Köpek Irkları...

  • Ege Postası
  • 28.06.2013 - 16:27
Bursa Nilüfer Belediyesi, bu yıl ikincisi düzenlenecek ‘Ulusal Köpek Irk Standartları Yarışması’na ev sahipliği yapıyor.

Tüm dünyada ender bulunan köpek ırklarının kayıt altına alınması için çalışmalar sürdüren Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu, Türkiye’ye ait köpek ırklarını da kayıt altına alacak. Federasyon, Türkiye’ye ait köpek ırklarının uluslararası platformda Türkiye adına tescil edilmesi için Nilüfer Belediyesi’nin ev sahipliğinde ‘Ulusal Köpek Irk Standartları Yarışması’ düzenliyor.

Cumartesi saat 18.00’da Üçevler Nilüfer Belediyespor tesislerinde gerçekleştirilecek etkinlikte, Türkiye’nin tanınmış köpek ırkları boy gösterecek. Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu’nun düzenlediği yarışmada, kangal, akbaş, Anadolu mastifi, Kars Köpeği, Türk kopoyları ve sultan tazısı uluslararası kimlik kazanmak için mücadele edecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.