Dolar 34,2104
%-0.03
Euro 37,5271
%0.14
Altın 2.874,790
%0.18
Bist-100 9.109,00
%-0.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Köprü altında sıkışan otobüs, güçlükle çıkarıldı

Köprü altında sıkışan otobüs, güçlükle çıkarıldı

Ankara’nın Mamak ilçesinde alt geçide sıkışan bir otobüs, lastiklerinin havasının indirilmesiyle bulunduğu yerden güçlükle çıkarıldı. Bursa’dan Mamak Belediyesi’ne turist getiren yolcu otobüsü, yolcuları indirdikten sonra belediyenin...

  • Ege Postası
  • 14.05.2013 - 11:51
Ankara’nın Mamak ilçesinde alt geçide sıkışan bir otobüs, lastiklerinin havasının indirilmesiyle bulunduğu yerden güçlükle çıkarıldı.

Bursa’dan Mamak Belediyesi’ne turist getiren yolcu otobüsü, yolcuları indirdikten sonra belediyenin otoparkına park için yöneldi. Nurullah Köse yönetimindeki 16 CZJ 25 plakalı otobüs, Mamak Caddesi üzerindeki yüksekliği 3 metre olan tren yolu alt geçidinden geçmeye çalıştı. Ancak, otobüsün yüksekliğinin yaklaşık 3 metre 30 santimetre olması nedeniyle otobüs köprü altında sıkıştı. Sıkışma nedeniyle otobüsün arka yan camları kırıldı. Olayda herhangi bir yaralanma olmazken, otobüste maddi hasar meydana geldi. Cadde de bir süre trafik oluştu.

Yapılan çalışmalar sonucunda otobüs bulunduğu yerden, arka lastiklerin havası indirilerek, güçlükle çıkarıldı.
Otobüsün ikinci kaptanı Turan Yıldırım, sürücünün köprünün yüksekliğini fark edemediğini ve otobüsün sıkıştığını ifade etti.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.