Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Küçükpark'ta yürü yürüyebilirsen

Küçükpark'ta yürü yürüyebilirsen

İzmir’de üniversite öğrencilerinin en yoğun olduğu ve eğlenmek için bol zaman geçirdiği yerlerin başında gelen Bornova Küçük Park'ta bulunan esnafların kaldırımları işgal etmesi buradan geçenleri zor durumda bırakıyor.

  • Ege Postası
  • 16.06.2014 - 14:38
İZMİR - Küçük Park'ın dar caddeleri yüzünden zaten yürüme zorluğu çeken öğrenciler ve Bornova halkı, esnafın kaldırımları işgal etmesinden dolayı mağdur olduklarını söylüyor. Araç trafiğine de açık olan caddeden geçen otomobiller yayalara çarpmamak için zor durumda kalıyor. Keza zaman zaman ufak tefek kazalar olsa da henüz bir çözüm bulunmuş değil.
Küçük Park'ı kullanan vatandaşlar, "Buradan geçmek artık zulüm haline geldi. Ne yoldan geçebiliyoruz ne de yaya kaldırımlarından. Küçük Park gibi işlek bir yerin trafiğe açık olmasını istemiyoruz. Yetkililerden buranın ya trafiğe kapatılmasını ya da kaldırımları işgal eden esnafların işgalinin önlenmesini istiyoruz" derken, birçok kuşu da artık eğlenmek için Küçük Park'a gelenlerin çektiği eziyet sonucu eğlenmeden döndüğünü ifade ediyor.

2013’TE TRAFİĞE KAPATILMIŞTI
Küçük Park ve civarı 16 Ocak 2013'te İzmir Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) aldığı kararla günün belirli saatlerinde trafiğe kapatılmıştı. Ancak, bu uygulama kağıt üstünde kaldı, hayata bir türlü geçirilemedi. Bu duruma da dikkat çeken vatandaşlar, "2013’te trafiğe kapatıldı da ne oldu. Senelerdir burada oturuyoruz ama daha buranın trafiğe kapatıldığını görmedik’’ diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.