Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kuğulu Park eylemcileri ve CHP’li Aka polise sert çıktı

Kuğulu Park eylemcileri ve CHP’li Aka polise sert çıktı

Taksim Gezi Parkı olaylarına destek vermek için Ankara Kuğulu Park’ta yaklaşık 15 günden çadır kurup eylem yapanlara polis ekipleri müdahale etti.Park ve civarında önlem alan polis ekipleri, bu sabah Kuğulu Park’taki eylemcilere ait çadır...

  • Ege Postası
  • 12.06.2013 - 11:10
Taksim Gezi Parkı olaylarına destek vermek için Ankara Kuğulu Park’ta yaklaşık 15 günden çadır kurup eylem yapanlara polis ekipleri müdahale etti.

Park ve civarında önlem alan polis ekipleri, bu sabah Kuğulu Park’taki eylemcilere ait çadır ve asılı olan afişleri kaldırmak istedi. Bu esnada polisi engellemeye çalışan grup gerginlik yaşanmasına neden oldu. Polisi engelleyen eylemcilere CHP Milletvekili Aylin Nazlı Aka da destek verdi.

Polisler anons yaparak, çadır ve afişlerin yanı sıra yiyecek ve içeceklerin de olduğu eşyaların parktan uzaklaştırılmasını istedi. Eylemciler ve CHP’li vekil Aka, polisin bu isteğine tepki gösterip, direndi. Aka, polisin talebinin hukuksuz olduğunu idida etti.

Öte yandan, Kuğulu Park çevresindeki esnaflar, 15 gündür süren eylemler nedeniyle iş yapamadıklarını belirterek, eylemcilere tepki gösterdi, tartıştı. Esnaflar ile eylemciler arasında gerginlik yaşandı. Polisin, eylemcileri parktan uzaklaştırmak için çabası ise sürüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.