Dolar 34,2586
%0.05
Euro 37,6361
%0.1
Altın 2.889,580
%-0.69
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kurşunu öksürerek çıkaran kadın yaşam mücadelesi veriyor

Kurşunu öksürerek çıkaran kadın yaşam mücadelesi veriyor

Pendik’te eşi tarafından silahla vurulduktan sonra kurşunu öksürerek çıkaran Nuran Aktaş’ın (39) durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Aktaş’ı ameliyat eden doktor, hastanın ana damarlarından birinin tahrip olmuş halde kendilerine...

  • Ege Postası
  • 17.09.2013 - 17:59
Pendik’te eşi tarafından silahla vurulduktan sonra kurşunu öksürerek çıkaran Nuran Aktaş’ın (39) durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Aktaş’ı ameliyat eden doktor, hastanın ana damarlarından birinin tahrip olmuş halde kendilerine geldiğin,i ancak başarılı bir operasyon ile hasar gören damarının onarıldığını kaydetti.

Eşine az rastlanır şekilde kurşun yarası aldıktan sonra vücudundaki kurşunu öksürerek çıkaran Nuran Aktaş, yaşam mücadelesini hastanede sürdürüyor. Aktaş’ı ameliyat eden Doç.Dr. Koray Ak, hastalarının acil servise ciddi bir kardiyojenik şok tablosuyla kanama halinde geldiğini belirterek, “Bize haber verildiğinde biz hastayı oldukça kritik bir halde ameliyathaneye aldık. Aorttan çıkan ana damarında kurşuna bağlı oldukça önemli bir hasar vardı ve hasta acilen ameliyata alındı ve şuan yoğun bakımda. Ameliyatta damarı oldukça başarılı bir şekilde onarıldı. En azından bir 24-48 saat takip edip durumunun netleşmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.