Dolar 34,2586
%0.05
Euro 37,6361
%0.1
Altın 2.889,580
%-0.69
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şırnak Valisi İpek, olaylarda yaralanan polis memurunu ziyaret etti

Şırnak Valisi İpek, olaylarda yaralanan polis memurunu ziyaret etti

Şırnak Valisi Hasan İpek, dün akşam çıkan olaylarda yaralanan polis memuru Yasin Öztürk'ü hastanede ziyaret etti. Polis memurunun, dün akşam çıkan olaylarda, yakınına atılan ses bombası sonucu geçici duyma kaybı yaşadığı öğrenildi....

  • Ege Postası
  • 17.09.2013 - 17:31
Şırnak Valisi Hasan İpek, dün akşam çıkan olaylarda yaralanan polis memuru Yasin Öztürk'ü hastanede ziyaret etti. Polis memurunun, dün akşam çıkan olaylarda, yakınına atılan ses bombası sonucu geçici duyma kaybı yaşadığı öğrenildi.

Şırnak Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan polis memurunu ziyaret eden Vali İpek, olayların son bulmasını temenni ettiklerini ifade etti. Şırnak’ta sivil toplum kuruluşlarının güzel bir toplantı yaptığını, o toplantıda bir sonuç bildirgesi hazırlandığını hatırlatan Vali İpek, "Taş atmaya ve aynı zamanda gaz atmaya karşı bir bildiriydi. Onun sonucunu bekliyoruz. Güzel gelişmeler oluyor. Ama bu tip yaralanmalar gerçekten çok üzücü. Özellikle çözüm sürecinin çok hızlı bir şekilde tüm Türkiye'de uygulandığı bir anda, Şırnak’ta bu tip olayların olmasını gerçekten anlamakta çok güçlük çekiyoruz. İnşallah Şırnak halkına bu eziyet artık biter." diye konuştu.

Polis memurunun durumunun iyi olduğunu aktaran Vali Hasan İpek, "Belirli bir oranda duyma kaybı olabilir. Yarın Ankara'da daha kapsamlı bir hastaneye sevk edilip, tedavisi yapılacak. Bir hayati tehlike yok. Sadece duyu kaybı ihtimali var.” açıklamasında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.