Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kütahya Eğitim, Kültür ve Sanat Şenliği başladı

Kütahya Eğitim, Kültür ve Sanat Şenliği başladı

Kütahya Kadın Platformu üyeleri tarafından hazırlanan 1- 5 Mayıs tarihleri arasında Kütahya Eğitim, Kültür ve Sanat Şenliği kapılarını araladı. Kütahya Kadın Platformu üyesi olan 2 bin kadın tarafından el işi, gıda, bilim başta olmak...

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 17:34
Kütahya Kadın Platformu üyeleri tarafından hazırlanan 1- 5 Mayıs tarihleri arasında Kütahya Eğitim, Kültür ve Sanat Şenliği kapılarını araladı.

Kütahya Kadın Platformu üyesi olan 2 bin kadın tarafından el işi, gıda, bilim başta olmak üzere yazar ve konser gibi aktivitelerden oluşan Kütahya eğitim, kültür ve Sanat Şenliği 1 - 5 Mayıs tarihleri arasında Kütahyalıların hizmetine açıldı.

Kütahya Mehter Takımı'nın gösterisinin ardından konuşan Kütahya Kadın Platformu Derneği Başkanı Gül Seçen, derneğin 2004 yılından bugüne kadar pek çok aktivitede bulunduğunu ancak Kütahya'da bugüne kadar ilk kez böyle bir organizasyonun yapıldığına dikkat çekti. Seçen, "Kütahya Kadın Platformu Derneği tarafından düzenlenen eğitim, kültür ve sanat şenliğine hepiniz hoş geldiniz. 2004 yılından buyana çalışmalarına aralıksız devam eden derneğimiz Kütahya'da bir ilki gerçekleştirmektedir. 1-5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek eğitim şenliğimize yazarlar, alanında uzman kişiler tarafından çeşitli eğitim seminerleri sanat çalışmaları, el işi ve konserin yanı sıra konser gibi çeşitli aktiviteler gerçekleşecek." dedi.
Şenliğin 5 gün süreceğini ve elde edilecek gelirlerin ihtiyaç sahibi öğrencilere verileceğini belirten Seçen, "Amacımız eğitim çağındaki ihtiyaç sahipleri öğrencilere burs sağlamak olduğu gibi halkın eğlenmesini, öğrenmesini hem de hoş bir vakit geçirmesini sağlamak. Bunun yanı sıra şenlik süresince bu yardımlarda bulunan misafirlere birbirleri ile kaynaşma ortamını sağlamaktı." ifadesini kullandı.

Derneğin 9 yıllık geçmişinde Kütahyalıların her zaman sahip çıktığına da değinen Seçen; "9 yıllık geçmişimizde olduğu gibi yaptığımız faaliyetlerde gösterdiğiniz yardımlar gibi bu şenliğe de yoğun ilgilerinizle karşılaştır. Dernek faaliyetlerimizi bu denli sıcak bir ortamda gerçekleştirebiliyorsa bu gönülden çalışan büyük fedakarlıklarla emek veren siz hanımefendiler sayesindedir. Her yönü ile sahip çıktığınız için teşekkür eder saygılar sunarım." dedi.

    Kütahya Vali Yarımcısı Metin Selçuk ise "Çok güzel bir faaliyet hazırlanmış. Derneğimize, yöneticilerin ve üyelerine teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte olmak bizleri çok mutlu ediyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Şenliğin kurdelesini Kütahya Valisi Kenan Çiftçi'nin eşi Habibe Çiftçi, Belediye Başkanı Mustafa İça'nın eşi Zafer İça, Belediye Meclis Üyesi Ummahan Şapçı ile İl Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık'ın eşi Gülsen Akbıyık kesti.

Protokol üyeleri ile katılımcılar daha sonra 11 bin kapalı alan içerisinde bulunan 40 mağaza ve stantları gezdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.