Dolar 34,2480
%0.02
Euro 37,6600
%0.08
Altın 2.914,450
%-0.24
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kutlu Doğum konserine yoğun ilgi

Kutlu Doğum konserine yoğun ilgi

Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde sahne alan sanatçılar Erhan Güleryüz, Fatih Kısaparmak ve Reha Yeprem Adanalılara unutulmaz anlar yaşattı. Müftülük tarafından TÜYAP Fuar alanında düzenlenen konseri izlemeye gelenler salona sığmadı....

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 11:28
Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde sahne alan sanatçılar Erhan Güleryüz, Fatih Kısaparmak ve Reha Yeprem Adanalılara unutulmaz anlar yaşattı.

Müftülük tarafından TÜYAP Fuar alanında düzenlenen konseri izlemeye gelenler salona sığmadı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda sahne alan Erhan Güleryüz, Fatih Kısaparmak ve Reha Yeprem ezgiler, nat-ı şerif ve şiirlerle salonu dolduran yaklaşık 3 bin kişiye duygu dolu anlar yaşattı. Programa ev sahipliği yapan Yüregir Müftüsü Mehmet Gök ve Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, konsere gelenleri selamladı. Daha sonra ’Dünyayı değiştiren Kutlu Doğum’ isimli tiyatro oyunu sergilendi. Programda Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Prof. Dr. Mehmet Ali Kirman , ‘İnsanlık Onuru’ konulu bir konferans verdi. Kutlu Doğum etkinliklerinin yapıldığı fuar alanında gün boyu, yarışmalar, hat ve ebru sergisi ile kermes düzenlendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.