Dolar 34,0853
%0.2
Euro 38,0434
%-0.03
Altın 2.835,880
%0.23
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kuyumcudaki hırsızlık güvenlik kamerasında

Kuyumcudaki hırsızlık güvenlik kamerasında

Adana'da bir kuyumcudan bir tabla yüzük çalan hırsızlık şüphelisi, güvenlik kamerasına yakalandı. Polisin, kimliğini tespit edip gözaltına aldığı 19 yaşındaki Murat T., adli mercilere sevk edildi.Olay, merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'ndeki...

  • Ege Postası
  • 20.08.2013 - 14:43
Adana'da bir kuyumcudan bir tabla yüzük çalan hırsızlık şüphelisi, güvenlik kamerasına yakalandı. Polisin, kimliğini tespit edip gözaltına aldığı 19 yaşındaki Murat T., adli mercilere sevk edildi.

Olay, merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'ndeki N. Kuyumculuk'ta yaşandı. Kuyumcuya giren kişi, nişan için yüzük alacağını söyledi, kuyumcu, elindeki yüzükleri tablasıyla müşterinin önüne koydu. Bir süre yüzükleri parmağında deneyen kişi fiyatı için tarttırdı. Fiyatı öğrenince yanında yeterli para olmadığını belirtip cep telefonu ile para için birini aradı. Daha sonra kuyumcudan ayrıldı.

Şüpheli, kuyumcudan ayrıldıktan 15 dakika sonra aynı kuyumcuya gelip tezgahtaki bir tabla yüzüğü alıp kaçtı. İşyeri sahibi, silahını alıp şahsın arkasından koştu, ancak şüpheli ara sokaklara kaçarak izini kaybettirdi.

Haber verilmesi üzerine kuyumcudaki güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri inceleyen Emniyet Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekipleri, şüphelinin kimliğini belirledi. Daha önce de aynı suçtan kaydı olan 19 yaşındaki Murat T. yakalandı. Emniyette ifadesi alınan zanlı, adli mercilere sevk edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.