Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
LYS'de İskenderun birinciler Fem Dershanesi'nden

LYS'de İskenderun birinciler Fem Dershanesi'nden

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) olduğu gibi Lisans Yerleştirme Sınavı'nda da (LYS) birinci Fem Dershanesi'nden çıktı. İskenderun Fem Dershanesi Müdürü Tasin Koçak, YGS'de olduğu gibi LYS'de...

  • Ege Postası
  • 14.07.2013 - 14:44
Hatay'ın İskenderun ilçesinde Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) olduğu gibi Lisans Yerleştirme Sınavı'nda da (LYS) birinci Fem Dershanesi'nden çıktı.

İskenderun Fem Dershanesi Müdürü Tasin Koçak, YGS'de olduğu gibi LYS'de de Hatay birincilerinin kendi dershanelerinden çıktığını söyledi. Koçak, sınavlarda başarılı olan öğrencilerini tebrik etti. Tasin Koçak, "Mücahid Nizamoğlu TM-1 TM-2 TM-3 puanlarında Hatay 1.si oldu. Muhammed Muvaffak Onuş TS-1 TS-2 puan türlerinde de Hatay 1.si olmuştur. Öğrencilerimizin başarısında etkili olan Fem Dershanesi öğretmenlerine, Tos-çelik Fen Lisesi öğretmen ve idarecilerine ve ailelerine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Koçak, öğrencilerin başarısında Fem dershanelerinin uyguladığı redoks (randevulu ek ders ofis katılım sistemi) sanal ofis, fem tv, sanal sınav, bire bir rehberlik, öts gibi faktörlerin çok etkili olduğunu ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.