Dolar 34,2585
%0.05
Euro 37,6111
%-0.05
Altın 2.920,540
%-0.03
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Lara Koleji velileri raftingte buluştu

Lara Koleji velileri raftingte buluştu

Nevşehir Lara Koleji velileri düzenlenen rafting etkinliğinde heyecan ve eğlenceyi bir arada yaşadı. Düzce Melen Çayı'nda düzenlenen rafting gezisi 12 kilometrelik bir parkurda gerçekleşti. Uzman ekiplerin kontrolünde gerçekleşen etkinlikte...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 17:19
Nevşehir Lara Koleji velileri düzenlenen rafting etkinliğinde heyecan ve eğlenceyi bir arada yaşadı. Düzce Melen Çayı'nda düzenlenen rafting gezisi 12 kilometrelik bir parkurda gerçekleşti. Uzman ekiplerin kontrolünde gerçekleşen etkinlikte giyilen özel kıyafetler sayesinde tehlikesiz bir heyecan yaşayan veliler etkinlikten oldukça memnun kaldıklarını belirtti. Rafting sonrası açık büfe ikramda bir araya gelen veliler daha sonra Zonguldak'taki Özel Ufuk Koleji'ni ziyaret etti ve okul hakkında bilgi aldı. Okul ziyaretinden sonra doğal güzellikleriyle meşhur Gök Göl Mağarası'nı ziyaret eden Lara Koleji velileri bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.
Gezinin Zonguldak kısmı bittikten sonra denizin maviliği ile ormanın yeşilliğinin muhteşem bir güzellik oluşturduğu Amasra ilçesi gezildi. Amasra'da ahşap işleme ürünlerinin satıldığı Çekiciler Çarşısı gezilirken günün hatırasına uygun hediyelik eşyalar alındı.
Tavşan Adası'na yapılan tekne gezisi boyunca oldukça keyifli anlar yaşan veliler Lara Koleji idarecilerine düzenledikleri bu geziden dolayı teşekkürlerini bildirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.