Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Lara Koleji 'yılın okulu' seçildi

Lara Koleji 'yılın okulu' seçildi

Özel Nevşehir Lara Koleji, Nevşehir’de düzenlenen '7.Geleneksel Kapadokya Yılın Enleri 2102 Anadolu Kent Ödülleri' ödül töreninde 'Yılın En İyi Eğitim Kurumu' seçildi.     Çok sayıda davetlinin katılımıyla oldukça...

  • Ege Postası
  • 11.06.2013 - 13:58
Özel Nevşehir Lara Koleji, Nevşehir’de düzenlenen '7.Geleneksel Kapadokya Yılın Enleri 2102 Anadolu Kent Ödülleri' ödül töreninde 'Yılın En İyi Eğitim Kurumu' seçildi.

    Çok sayıda davetlinin katılımıyla oldukça renkli geçen ödül töreninde sanattan spora, siyasetten eğitime ve ekonomiye kadar toplumu ilgilendiren tüm alanlarda ulusal veya uluslararası platformlarda en başarılı kişi ya da kurumlara ödüller verildi.

    Özel Nevşehir Lara Koleji eğitim alanında yaptığı başarılı faaliyetlerden dolayı 2012 yılının en başarılı eğitim kurumu ödülünü aldı. Lara Koleji’nin ödülünü Okul Müdürü Ulaş İnönü, İl Milli Eğitim Müdürü Abdülgaffur Büyükfırat’tan aldı.

    Lara Koleji Müdürü Ulaş İnönü ödül töreninde yaptığı konuşmada, “2004 yılından beri Nevşehir’de eğitim faaliyetlerine devam etmekteyiz. Her ne koşulda olursa olsun bu şehre ve bu millete zarar vermeyecek nesiller yetiştiriyoruz. Eğitimci olarak bir milletin kaderini çizmedeki rolümüzün farkındalığı ve mesuliyet şuuru içinde davranmaya devam ediyoruz. Ülkemizin dünyada hak ettiği yeri tekrar alması adına tüm öğrencilerimize pozitif manada ufuk kazandırma adına gayretlerimiz artarak devam edecektir.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.