Dolar 34,2710
%0.09
Euro 37,6360
%0.01
Altın 2.915,670
%-0.2
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP Aydın İl Başkanı Köse: Belediye şeffaf olmalı

MHP Aydın İl Başkanı Köse: Belediye şeffaf olmalı

MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu eleştirdi. Parti binasında bir basın toplantısı düzenleyen Köse, belediye meclis üyelerinin kanuni haklarını kullanamadığını ileri sürerek, “Buradan...

  • Ege Postası
  • 02.07.2013 - 15:20
MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu eleştirdi. Parti binasında bir basın toplantısı düzenleyen Köse, belediye meclis üyelerinin kanuni haklarını kullanamadığını ileri sürerek, “Buradan kamuoyu önünde soruyoruz. Başkan Özlem Çerçioğlu, yeni adliye binası arsası, meydan inşaatında kullanılan su ile ilgili belgeleri ve meclis üyelerimizin istediği diğer belgeleri neden vermemektedir'” dedi.

Belediye meclis üyeleriyle birlikte yaptığı basın toplantısında konuşan MHP İl Başkanı Köse, yeşil alan olan bir arsanın yarısının kamulaştırılarak diğer yarısının kamulaştırılmadan imara açılmasının ve kamulaştırıldığının açıklanmasının yanlış olduğunu söyledi. Fevzi Köse, “Adliye inşaatı yapılacak yerin bir şahsa ait olan yarısı, altı ay önce 150 bin TL değerinde iki daire karşılığı kamulaştırıldı. 'Kamulaştırılma tamam.' dendi ancak altı ay sonra diğer arsayı Didim’den alan bir vatandaştan belediye, yaklaşık 1 milyon 150 bin TL değerle kamulaştırmaya gitti. Belediye meclis üyemiz Murat Saltık buna şerh koydu ancak bir sonuç alınamadı. Şerh koyduğu belgeyi almak istedi kendisine verilmedi. Burada belediye zarara uğratılmıştır, bu arsa birilerine peşkeş çekilmiştir.” şeklinde konuştu. Aydın Belediyesi’nden meclis üyelerinin kanunen almaya hakları olan belgelerin değişik bahanelerle verilmediğini iddia eden Köse, “Atatürk Meydanı'ndaki inşaat devam ediyor. Bu inşaatın kullandığı su ve ödediği faturalarla ilgili bilgi ve belge istedik, belge yok. Belediye Başkanı Çerçioğlu, meclis üyelerini bilgilendirmiyor. Belediye şeffaf olmalı.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.