Dolar 34,2336
%-0.03
Euro 37,5576
%-0.21
Altın 2.871,930
%-0.52
Bist-100 9.004,00
%-0.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, STSO’yu ziyaret etti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, STSO’yu ziyaret etti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu ziyaret ederek yeni dönem görevinde başarılar diledi. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, ikinci...

  • Ege Postası
  • 28.06.2013 - 16:44
MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu ziyaret ederek yeni dönem görevinde başarılar diledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, ikinci kez yönetim kurulu başkanlığına seçilen Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç ve partililerle birlikte Samsun TSO’yu ziyaret eden Celal Adan, Murzioğlu’na yeni dönem görevinde başarılar diledi. Ziyarette sivil toplum kuruluşlarının önemine işaret eden Celal Adan, “İnşallah yeni dönem çalışma arkadaşlarınızla birlikte Samsun ve ülkemiz için güzel hizmetler gerçekleştirirsiniz.” temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise kent ekonomisi ve iktisadi yaşamı hakkında Celal Adan’ı bilgilendirdi. Samsun'un geçmişten gelen ticaret geleneği, lojistik bağlamda sahip olduğu avantajlı konumu nedeniyle bölgenin buluşma noktası olduğunu ifade eden Başkan Murzioğlu, “Samsun Türkiye’de sadece üç ilin sahip olduğu hava, kara, deniz ve demiryolu ulaşım altyapısına sahip Karadeniz’deki tek kenttir. Karadeniz bölgesinin en büyük şehri konumunda olan Samsun belli üretim alanında ihtisaslaşmamış, pek çok hizmet ve mal üretim altyapısına sahiptir. 16 küçük sanayi sitesinin, biri gıda alanında ihtisaslaşmış olmakla birlikte beş organize sanayi bölgesinin bulunduğu Samsun, aynı zamanda sağlık, eğitim, turizm ve hizmet sektörlerinde de öne çıkmaktadır. Samsun, çok yönlülüğü ve gelişime açık konumu nedeniyle pek çok yatırım için cazibe merkezi niteliğindedir. Önümüzdeki en büyük hedefimiz ise kentimizin ihracatını artırmaktır. Bunun için de tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte uyum içinde çalışmalarımız devam etmektedir.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.