Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir'de sürpriz toplantı; Taşer adayları topladı

MHP İzmir'de sürpriz toplantı; Taşer adayları topladı

2014 yerel seçimlerinde İzmir'de MHP'den Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Taşer, partisinin ilçe belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi. Geniş katılımlı yapılan toplantıda, partinin genel durumu, olağanüstü kurultay için yaşanan imza süreci, İzmir'de teşkilatların durumu ve ilçelerdeki sıkıntılar konuşuldu. Toplantının başında konuşan Taşer'den 'vefa' çıkışı geldi. Aday olmuş isimlerin süreçte aranmamasına sitem eden Taşer, bir çok ismin partinin etkinliklerine çağrılmadığını söyledi. MHP İzmir'de sürpriz toplantı; Taşer adayları topladı

  • Ege Postası
  • 02.04.2016 - 09:46
ABDÜLHAKİM KÜÇÜK/HABER SERVİSİ - MHP'nin İzmir'de yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Taşer, seçimlerde MHP'den ilçe belediye başkan adayı olan isimlerle bir araya geldi.

KATILIM YOĞUN OLDU
Bornova'da Portokal Cafe'de gerçekleşen toplantıda Karşıya Belediye Başkan Adayı Lütfü Kılıç , Torbalı MHP Belediye Başkan Adayı Yurdadoğ Mutlu , Dikili  MHP Belediye Başkan Adayı Halis Devecioğlu , Narlıdere MHP Belediye Başkan Adayı Umut Göl, Karaburun Belediye Başkan Adayı Ogün Dönmez, Karabağlar Belediye Başkan  Cihan Demir, Çeşme Belediye Başkan Adayı Önder Naz, Menemen Belediye Başkan Adayı Ahmet İncesu, Bayraklı Belediye Başkan Adayı  Mehmet Topbaş ,Kınık Belediye Başkan Adayı  Rıza Dönmez , Çiğli Belediye Başkan Adayı Yalçın Birazeroğlu , Tire Belediye Başkan Adayı  Hasan Çağlı, Buca Belediye Başkan Adayı  Levent Çizmeli ve  Beydağı Belediye Başkan Adayı  Alaattin Topçu hazır bulundu.

BİR ÇOK KONU MASAYA YATIRILDI
Toplantı basına kapalı yapıldı. Toplantıda partinin genel durumu, olağanüstü kurultay için yaşanan imza süreci, İzmir'de teşkilatların durumu ve ilçelerdeki sıkıntıların konuşulduğu öğrenildi. 

 
İNSANIMIZ MUTSUZ VE ENDİŞELİ
Toplantının başında basına açıklamada bulunan Taşer, devletin çok büyük bir terör baskısı altında olduğunu dile getirerek şunları söyledi;

"Siyaset konuşmanın en zor olduğu günleri yaşıyoruz, takdir edersiniz ki terörün masum canları aldığı bir dönemde siyaset konuşmanın da çok zor olduğunu ifade ederek sözlerime başlamak istiyorum. Öncelikle insanlarımız mutsuz , insanlarımız ümitsiz insanlarımız  endişeli bu endişe hem terörden hem de  ekonomik  gidişattan kaynaklandığı malumunuz. Bu terör hadisesinin nereye varacağı  konusu da endişemizi  had safhaya çıkarmıştır."

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINA VEFASIZLIK  
Yerel seçimlerin üzerinden 2 yıl geçtiğini hatırlatan Taşer ;

‘’Bu süre içerisinde hepiniz MHP’nin en zor şartlarda ilçeleriniz de Belediye Başkan Adaylığı gibi çok zor bir görevi üstlendiniz. Maalesef partimizin bu tür görevleri üstlenen arkadaşlara süreç içerinde vefasızlık yaparak aramaması sormaması hepimizi derinden üzmemektedir. Çünkü biz bölgelerimizde MHP'nin bir oy daha fazla nasıl alabilir mücadelesini veren arkadaşlarız. Aslında siz değerli arkadaşlarım iki kutuplu bir seçimin olduğu bir dönemde MHP ‘den Belediye  Başkan Adayı oldunuz. Bu dava için bir kahramanlık örneğiydi hepiniz kendi seçim bölgenizde MHP için elini taşına altına koymuş bunu siyaseten de manen de  madden de bedelini ödemiş arkadaşlarsınız ancak bunun yanı sıra  bölgenizde aday olduğunuzdan dolayı her türlü hadiseyi yakından takip eden arkadaşlarımızsınız" dedi.


DAVET EDİLMİYORLAR

Yerel seçimlerde başkan adayı olan isimlerden süreçte yararlanılmadığını, fikir alışverişinde bulunulmadığını ifade eden Taşer şunları kaydetti ;

 ‘’Arkadaşlarımızın bazıları ilçe başkanlığı görevine devam etmekte dolayısıyla MHP’nin aktivelerinin içerisinde bulunmakta. Ancak ilçe başkanlığı il yönetim kurulu üyeliği ilçe yönetim kurulu üyeliği devam etmeyen arkadaşlarımız  maalesef MHP’nin aktivitelerine çok fazla davet edilmemekte, katılamamakta dolayısıyla  arkadaşlarımız sadece bölgesindeki olayları incelemek ile yetinmekte. Birbirimizin bölgemizde gelişen olaylardan haberdar olmasını sağlamak ve takdir edersiniz ki MHP’nin de olağanüstü  bir kongre talebinin olduğu bir dönemde bölgemizde ki arkadaşlarımızla kendi aramızda bilgi alışverişi yapmak üzere toplanıyoruz. Ancak bunu yaparken de mevcut genel başkanımıza ve  mevcut teşkilatımıza en ufak bir saygısızlık yapmadan hiçbir rencide edici konuşmaya dahil olmadan yapmaktayız. Bunu yaparken de Olağanüstü kongre  talebini siyasi partiler kanunu ve tüzüğümüz gereği demokratik bir hak olduğunun bilinciyle sözlerimizi de düşüncelerimizi de birbirimize özgürce anlatmak durumundayız."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.