Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'den Ödemiş atağı!

MHP'den Ödemiş atağı!

Milliyetçi Hareket Partili Ödemiş Belediye Meclis üyeleri Av. Anıl Selek ve Ceyhun Kınlı Ödemiş Muhtarlar Derneği’ni ve dernek başkanı Nihat Savuran’ı ziyaret etti.Meclis üyeleri ziyarette MHP’nin öncülüğünde “Ödemiş İl Olsun” kampanyası başlatılabileceğini ifade ettiler.

  • Ege Postası
  • 22.06.2014 - 09:30
           İZMİR -  Türkiye’nin ilk Muhtarlar Derneği olarak ilçemizin gurur kaynaklarından olan Ödemiş Muhtarlar Derneği geçtiğimiz gün MHP’li Belediye Meclis üyeleri Anıl SELEK VE Ceyhun KINLI’yı misafir etti.
            Meclis üyeleri nezaket ziyaretinde bulunurken aynı zamanda dernek başkanı Nihat SAVURAN’ın rahatsızlığı sebebiyle de geçmiş olsun temennilerini kendisine ilettiler.
             Dernek başkanı Nihat SAVURAN ülkemizde bir ilk olmanın gururunu taşırken son günlerde başta ilçe Belediye Başkanları olmak üzere birçok kesimce şikayet konusu olan Büyükşehir Yasası sebebiyle derneğin hem faaliyetlerinin hem de gelirlerinin azaldığından yakındı.  
              Meclis üyeleri SELEK ve KINLI Büyükşehir Yasası sebebiyle başta yasayı çıkartan AKP’den seçilen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut BADEM’in de sık sık rahatsızlığını dile getirdiğini, yine yakın ilçe ve neredeyse tüm köylerde şikayetlerin her geçen gün arttığını belirttiler. Yasanın uygulanması sebebiyle su işletmesinden, imara; mezbahadan, sinyalizasyona birçok konuda vatandaşın sıkıntı yaşadığını belirten Meclis üyeleri zaman zaman dillendirilen Ödemiş’in il olması ile sorunların aşılacağını düşündüklerini ifade ettiler. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili MHP’nin öncülüğünde “Ödemiş İl Olsun” kampanyası başlatılabileceğini ifade eden Meclis Üyeleri Anıl SELEK ve Ceyhun KINLI BAŞKAN Nihat SAVURAN’ın küçük rahatsızlığı sebebiyle de geçmiş olsun dileklerini sundular.
                  Samimi bir ortamda geçen ziyaretten çok memnun kaldığını belirten Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat SAVURAN Meclis üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederken ilk fırsatta iade-i ziyareti gerçekleştireceğini belirtti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.