Dolar 34,2505
%0.03
Euro 37,6548
%0.06
Altın 2.914,190
%-0.25
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Kılıç'tan CHP'ye Atatürk çıkışı!

MHP'li Kılıç'tan CHP'ye Atatürk çıkışı!

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç Türkiye’de MHP dışındaki partilerin asli ve en önemli görevleri olan ülkenin birlik ve bütünlüğü konusunda gereken tavrı takınamadıklarını söyledi. Özellikle, CHP'nin kendisine oy veren kitleleri yanlış politikalar ve söylemlerle hüsrana uğrattığını vurgulayan Kılıç, CHP bünyesinde bizzat Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Türkiye Cumhuriyeti'ni karalayanlar ve suçlayan milletvekillerin bulunduğunu dile getirdi. MHP'li Kılıç'tan

  • Ege Postası
  • 25.10.2015 - 11:41
CHP’nin ülkesini seven, Atatürk İlke ve Devrimleri'ne sahip çıkan vatandaşlardan oy almasına rağmen, bu duyarlılıkların dışında politika yürüttüğünü dile getiren Kılıç, “Maalesef CHP parti içinde herkesin saygı gösterdiği, söylemleriyle hepimizin takdirini kazanan, Atatürk’ün bizlere bıraktığı değerlere sonuna kadar sahip çıkan milliyetçi milletvekillerini partiden ihraç etti. Parti, onun yerine göğsünde Atamızın bize yadigârı altı oku taşımasına rağmen dillerinden PKK uzantısı politikacıların kelimeleri dökülen insanlarla doldu. Atatürkçüler partiden uzaklaştırılırken, Atatürkçülük'le yakından uzaktan alakası olmayan insanlar köşe başlarını tuttu” diye konuştu.

CHP bünyesinde bizzat Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Türkiye Cumhuriyeti'ni karalayanlar ve suçlayan milletvekillerinin de bulunduğunu dile getiren MHP'li Kılıç, sözlerine şöyle devam etti: “İşin ironik tarafı ise bu insanların her seçim arefesinde Mustafa Kemal Atatürk’ün adını kullanmaktan da utanmıyor olmaları. Ancak milletimiz durumu gayet net görüyor. Parti içine sızan bir kesimin nasıl her yeri ele geçirdiğinin ve hangi amaçlarla oraya geldiklerinin farkında.”

BU KADAR DEĞERSİZ VE UCUZ DEĞİL
Atatürk İlke ve Devrimleri'nin kimsenin tapulu malı olmadığını da açıklayan Kılıç, “Ülkesinin bölünmez bütünlüğünü tartışmaya açan bir zihniyetin o ülkenin temel yapı taşlarını tartışmaya açması kaçınılmazdır. Milletimiz sanmasın ki Atatürk İlke ve Devrimleri bir partinin himayesine bırakılacak kadar değersiz ve ucuz değildir. Biz Türk milliyetçileri olarak Atamızın bize bıraktığı emanete sonuna kadar sahip çıktık ve ölene kadar da sahip çıkmaya devam edeceğiz. Kimsenin bu konuda bir endişesi olmasın ” ifadesini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin, AKP ve CHP gibi bu ülkenin temel yapı taşları olan Anayasa’nın ilk 4 maddesini tartışma gibi bir niyeti olmadığını kaydeden Senem Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: “İlk 4 maddenin tartışılmasına kesinlikle izin vermeyiz. Buna hayır dediğimiz için de birilerinin bizi suçlamasına izin vermeyiz. Çözdük çözüyoruz derken barış masalı anlatıp yollarımıza bomba döşeyenlerle, mahallelerimizi cephaneliğe dönüştürenlerle, askerimize, polisimize, doktorumuza, öğretmenimize ateş edenlerle de ittifaka girmeyiz. Ellerinde şehitlerimizin kanları olanların da ellerini sıkıp şehitlerimizin kanlarına saygısızlık etmeyiz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.