Dolar 34,1099
%0.28
Euro 38,1296
%0.19
Altın 2.861,200
%1.13
Bist-100 9.968,00
%-0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MİT Başkanı Kalın ve Milli Savunma Bakanı Güler Malezya’da

MİT Başkanı Kalın ve Milli Savunma Bakanı Güler Malezya’da

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslar için Malezya'ya gitti.

  • Ege Postası
  • 19.08.2024 - 10:18

MİT Başkanı Kalın ve Bakan Güler, resmi temas için gittikleri Malezya'da Türk büyükelçiliğini ziyaret ettikten sonra Malezya Başbakanlığı'nda ülkenin Savunma Bakanı Dato Seri Mahamoed Khaled Nordin ve Başbakan Enver İbrahim ile görüştü.

Güler ziyarete ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Millî İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın ile Malezya’ya resmî ziyaret gerçekleştiriyor. Kuala Lumpur Havalimanında karşılanan Bakan Yaşar Güler, ilk olarak Kuala Lumpur Büyükelçiliğimizi ziyaret ederek Büyükelçimiz Emir Salim Yüksel’den çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kuala Lumpur Büyükelçiliğimizi ziyaretinin ardından Millî İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın ile birlikte Başbakanlık Resmî Konutu’na geçti. Burada Malezya Savunma Bakanı Dato Seri Mohamed Khaled Nordin tarafından karşılanan Bakan Yaşar Güler ve MİT Başkanı İbrahim Kalın, daha sonra Malezya Başbakanı Sayın Enver İbrahim ile bir araya geldi."

KALIN MALEZYA'DA YÜKSEK LİSANS YAPMIŞTI

Üniversitesi Edebiyat Fakültesi tarih bölümündn 1992'de mezun olan İbrahim Kalın, yüksek lisans eğitimini de İslâm düşüncesi ve felsefesi alanında Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi'nde tamamladı. (HALK)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.