Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MÖP Çatan’a çocuklardan yoğun ilgi

MÖP Çatan’a çocuklardan yoğun ilgi

Gaziantep'in Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen Katı Atık Ayrıştırma Projesi olan MÖP’ün tanıtımını yapmak üzere okullara giden MÖP Çatan, burada öğrenciler ile bir araya geldi. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan...

  • Ege Postası
  • 18.04.2013 - 13:08
Gaziantep'in Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen Katı Atık Ayrıştırma Projesi olan MÖP’ün tanıtımını yapmak üzere okullara giden MÖP Çatan, burada öğrenciler ile bir araya geldi. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan MÖP Çatan, çocuklara MÖP’ü anlattı.

MÖP Projesi ile doğayı daha temiz hale getirmek, ülke ekonomisine katkıda bulunmak ve insanları bu konuda bilinçlendirmek için harekete geçen Şehitkamil Belediyesi, yeni başlattığı MÖP Çatan, uygulamasını okullarda öğrencilere tanıttı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun da katılımıyla Özel Sanko Okulları ile Özel Kolej Vakfı’ndaki ilköğretim okulu öğrencilerine MÖP’ü anlatan MÖP Çatan, özel kostümü, sempatik hareket ve tavırlarıyla kısa süre içinde öğrencilerin sevgilisi haline geldi. Öğrencilere görsel sunum eşliğinde çöpleri nasıl ayrıştırmaları gerektiğini anlatan MÖP Çatan, sunumdan sonra çöplerin ayrıştırılarak atılmasını uygulamalı tatbik etti. Programın ardından MÖP Çatan’ın etrafını saran çocukların kimisi hatıra fotoğrafı çektirirken kimisi de merak ettiklerini sordu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.