Dolar 34,2761
%0.32
Euro 37,4926
%-0.08
Altın 2.914,920
%0.89
Bist-100 9.053,00
%1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Maganda kurşununa hedef olan 13 yaşındaki Fatih defnedildi

Maganda kurşununa hedef olan 13 yaşındaki Fatih defnedildi

Gaziantep’te magandaların kurşunlarına hedef olarak yaşamını kaybeden 13 yaşındaki Fatih Şimşek, Sazgın köyünde toprağa verildi. Bilinçsiz silahlanmanın son bulmasını gerektiğini söyleyen ve yeğeninin mezarı başında gözyaşı döken...

  • Ege Postası
  • 03.08.2013 - 13:39
Gaziantep’te magandaların kurşunlarına hedef olarak yaşamını kaybeden 13 yaşındaki Fatih Şimşek, Sazgın köyünde toprağa verildi. Bilinçsiz silahlanmanın son bulmasını gerektiğini söyleyen ve yeğeninin mezarı başında gözyaşı döken amcası Fatih Şimşek, adaletin tecellisini isteyerek, "Tüm Türk halkına söylüyorum, bilinçsiz silahlanmaya hayır. İki çetenin arasında kalan bir çocuk, benim yeğenim, yüreğimiz yanıyor tamamen. Adalet tecelli etmezse bize bıraksınlar, biz gerekeni fazlasıyla yaparız, çünkü yüreğimiz fazlasıyla yanıyor." dedi.

Yeğeninin hiçbir günahı olmadığını ifade eden amca Şimşek, “13 yaşındaki bir çocuğun günahı neydi ve yaralanan diğer çocukların günahı neyd? Üç seneden beri süren bir husumetten dolayı. Üç senedir sürüyor ve devlet bunun bilincinde fakat el atmıyor, bu adamlara silah veriyor. Resmen Türkiye’de adaletin bittiğine tanıktır bu çocuk, başka bir şey değil.” şeklinde konuştu.

Barış Mahallesi, Salih Tanış Caddesi'nde meydana gelen olayda üç şahıs, otomobille ilerledikleri sırada tüfek ve tabancayla rastgele ateş ederek caddede yürüyen Şimşek’in ölmesine, İbrahim Gündüz (35) ve Zeynep Kaplı’nın (6) ise yaralanmasına sebep oldu. Dün geceki olaydan sonra kaçan şüpheliler, daha sonra polise teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.