Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mandi Horon Tepti

Mandi Horon Tepti

Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu tarafından, Menderes Belediyesi’nin de desteğiyle düzenlenen Hamsi Şöleni’ne maskot Mandi damga vurdu. Etkinliğe katılanların büyük ilgisini çeken Mandi, vatandaşlarla birlikte horon tepti.

  • Ege Postası
  • 02.02.2015 - 11:15
İZMİR- Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu tarafından İnciraltı Rekreasyon Alanı’nda pazar günü düzenlenen 6. Hamsi Şöleni renkli görüntülere sahne oldu. Menderes Belediyesi’nin de katkılanıyla gerçekleşen etkinliğe Gümüldür Mandalina Festivali’nin maskotu Mandi damgasını vurdu. Menderes’in tanıtımı adına gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında maskot Mandi Hamsi Şöleni’nde ilçenin önemli ürünlerini ve değerini tanıtı. Vatandaşlarla birlikte fotoğraf çektiren Mandi, horon da tepti.

Her zaman yanlarındayız

Etkinliğe katılan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Karadeniz kültürünü Ege Bölgesi’nde yaşatmak ve Ege kültürüyle kaynaştırmayı amaçlayan etkinliğe Menderes Belediyesi olarak biz de katkı koyduk. İlçemize Karadeniz Bölgesi’nden gelip yerleşen ve Menderesli olan birçok vatandaşımız mevcut. Onlarla bir bütün olarak ilçemize katkı koymayı sürdürüyoruz. Gerçekleşen etkinlikte Menderesimiz’i de en iyi şekilde tanıttık. İlçemize özgü önemli ürünleri ve değerleri Hamsi Şöleni’ne katılan vatandaşlarımıza tanıtma şansını yakaladığımız etkinlikte Gümüldür Mandalina Festivalimiz’in maskotu Mandi de bizlerle oldu. Kurduğumuz standımıza ve Mandi’ye olan yoğun ilgi bizi mutlu etti. Menderes Belediyesi olarak bu tür etkinliklere desteğimiz sürecek “ diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.