Dolar 34,2271
%0.06
Euro 37,9259
%0.4
Altın 2.919,880
%-0.33
Bist-100 9.212,00
%-1.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Manisalı atıcılar Başkan Ergün’ü ziyaret etti

Manisalı atıcılar Başkan Ergün’ü ziyaret etti

Mersin’de gerçekleştirilen Cumhuriyet Kupası Şampiyonası’na elde ettikleri başarılarla damga vuran Manisa Atıcılar, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Antrenör Erdem Karaöz toplamda 14 madalya alarak turnuvada Türkiye rekoru kırdıklarını belirterek, şampiyonluk kupalarını Başkan Ergün’e hediye etti. Karaöz, Başkan Ergün’e ulaşım konusunda kendilerine verdiği destekten dolayı da teşekkürlerini sundu. Sporcuları kutlayan Başkan Ergün ise başarılarından dolayı sporcuları kutlayarak, şampiyonluk kupasını kendisi adına sporcuların saklamalarını istedi

  • Ege Postası
  • 13.11.2013 - 16:50
MANİSA- Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Mersin’de gerçekleştirilen Atıcılık Cumhuriyet Kupası Şampiyonası’nda Türkiye rekoru kıran Manisalı sporcuları makamında konuk etti. Başkan Ergün’ü ziyarete Atıcılık İl Temsilcisi ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Palabıyık, Atıcılık Antrenörleri Erdem Karaöz, Çağrı Tangür ile birlikte dereceye giren sporcular katıldı. Ziyarette kendilerine verdiği destekler nedeniyle Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür eden Atıcılık Antrenörü Erdem Karaöz, Mersin’de 17 sporcuyla mücadele ettiklerini, 11 bireysel ve 3 takım olmak üzere 14 madalya ile döndüklerini ifade ederek “Özellikle ulaşım konusunda bize çok yardımcı oldunuz. Sizlerin desteğiyle bu mücadeleye katıldık ve başarı elde ettik. Bu nedenle sporcularımız sizleri ziyaret ederek, şampiyonluk kupasını hediye etmek istediler. Bizlere verdiğiniz destek nedeniyle teşekkür ediyoruz. İnşallah sizlerin destekleriyle bu başarılarımız bundan sonra da devam edecek” dedi.
Sporcuları Tebrik Etti
Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise Mersin’de derece elde ederek Manisa’yı en iyi şekilde temsil eden sporcuları kutladı. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını hatırlatan Başkan Ergün, kendisine hediye edilen şampiyonluk kupasının ise sporcular için manevi önemi olduğuna vurgu yaparak, “Ben kupayı aldım ve kabul ettim. Ancak bu kupa sizin için manevi değer taşıyor. Kupayı siz en güzel köşenizde saklayın. Biz her zaman sizin yanınızdayız. Bundan şüpheniz olmasın. Elde ettiğiniz başarılar edeniyle sizleri bir kez daha kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.