Dolar 34,0669
%0.02
Euro 38,0422
%0.36
Altın 2.821,160
%0.65
Bist-100 9.774,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Masa Tenisi Spor Okulu'na 50 öğrenci katılıyor

Masa Tenisi Spor Okulu'na 50 öğrenci katılıyor

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde başlayan ‘Masa Tenisi İl Spor Okulları’na kız ve erkek 50 öğrenci katılıyor.Bölge Antrenörü Tuncay Bozkurt, 5 Ocak Stadı, Tribün Altı Antrenman Salonu’nda Süleyman Çullu...

  • Ege Postası
  • 25.07.2013 - 16:58
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde başlayan ‘Masa Tenisi İl Spor Okulları’na kız ve erkek 50 öğrenci katılıyor.

Bölge Antrenörü Tuncay Bozkurt, 5 Ocak Stadı, Tribün Altı Antrenman Salonu’nda Süleyman Çullu ve Mustafa Gümüşlü gözetiminde haftanın 5 günü gerçekleştirdikleri Masa Tenisi İl Spor Okulları’na her yaştan öğrencilerin katılabileceğini söyledi. Öğrencilere, forehand, backhand ve flat gibi temel ve teknik bilgiler verdiklerini, bunun yanı sıra sporcu sağlığı konusunda da bilgiler aktardığını kaydeden Bozkurt; “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla başlattığımız Masa Tenisi İl Spor Okulu’na ilgi her geçen gün artıyor. Kursumuzda yaş sınırı olmadığından bu sporu yapmak isteyenler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde kayıt yaptırarak aramıza katılabilirler.” dedi.

Tesis ve malzeme konusunda hiçbir eksiklerinin bulunmadığına dikkati çeken Bozkurt, çeşitli nedenlerle ilk günlerde antrenmanlara gelemeyen kursiyerlerin kayıt yaptırmaları halinde çalışmalara katılabileceklerini de sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.