Dolar 34,1519
%0.16
Euro 38,0483
%-0.12
Altın 2.884,180
%0.32
Bist-100 9.925,00
%0.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Memur Sen heyeti Başkan Arslan’ı ziyaret etti

Memur Sen heyeti Başkan Arslan’ı ziyaret etti

Memur Sen Ağrı Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Memur Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman Gümüşer'in yanı sıra Başkan Yardımcısı Melik Yakut ve üyeler de katıldı.Süleyman...

  • Ege Postası
  • 20.07.2013 - 16:24
Memur Sen Ağrı Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Memur Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman Gümüşer'in yanı sıra Başkan Yardımcısı Melik Yakut ve üyeler de katıldı.

Süleyman Gümüşer, ziyarette yaptığı konuşmada, Ağrı Belediyesi'nin 2009 yılından beri yaptığı çalışmalarını beğendiğini ve Başkan Arslan'a Ağrı'ya kazandırdığı kalıcı eserler ve projelerden dolayı teşekkür etti.

        Belediye Başkanı Hasan Arslan ise Memur Sen Sendikası yönetimi ve üyelerinin yaptığı anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür etti.

        Konuşmalarından sonra Memur Sen Şube Başkanı Gümüşer, Yardımcısı Yakut ve üyeler, Başkan Arslan'a plaket ve çeşitli hediyeler verdi. Memur Sen heyeti ziyaretin sonunda Başkan Arslan ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.