Dolar 34,1377
%0.12
Euro 38,0287
%-0.17
Altın 2.886,510
%0.4
Bist-100 9.884,00
%-0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Nazilli'de mezarlıklar Ramazan Bayramı'na hazırlanıyor

Nazilli'de mezarlıklar Ramazan Bayramı'na hazırlanıyor

Aydın'ın Nazilli Belediyesi Park Bahçe İşleri Müdürlüğü ekipleri, bulunan mezarlıkların bakım ve temizliğini yaparak bayram ziyaretlerine hazırlıyor. Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yaptığı açıklamada Eğriboyun, Evranlı, Malhallı...

  • Ege Postası
  • 20.07.2013 - 15:55
Aydın'ın Nazilli Belediyesi Park Bahçe İşleri Müdürlüğü ekipleri, bulunan mezarlıkların bakım ve temizliğini yaparak bayram ziyaretlerine hazırlıyor. Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yaptığı açıklamada Eğriboyun, Evranlı, Malhallı ve Arslanlı mezarlıklarında bayram temizlik ve bakım çalışmalarına başladıklarını belirtti.

Her zaman düzenli olarak mezarlıkların bakım ve onarımını yaptıklarını belirten Başkan Alıcık, “Belediye Park Bahçe İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından mezarlıklar içindeki kuruyan otlar ve ağaç dalları temizlenerek, dikenler ve yabani otlar kesiliyor. Duvarlar boyanıyor. Mezarlık ve çevre yolları bakıma alındı. Vatandaşın dinlenmesi için koyulan bankların ve mezarlıklar içinde yer alan çeşmelerin de tamiratı yapıldı. Ramazan ayı ve gelecek bayram öncesi ziyarete hazır hale getirildiler. Ramazan boyunca, manevi değerlerimiz olan mezarlık ve türbelerimizde temizlik çalışmalarımızı sıklaştırdık. Bu zamanlarda mezarlık ve türbeler en yoğun zamanlarını yaşıyor, biz de üzerimize düşen itinayı gösteriyoruz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.