Dolar 34,1537
%0.17
Euro 38,0153
%-0.2
Altın 2.886,670
%0.4
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Emeklilerden Başkan Zenbilci’ye teşekkür plaketi

Emeklilerden Başkan Zenbilci’ye teşekkür plaketi

Türkiye Emekliler Derneği Yüreğir Şube Başkanı Nakış Kocatürk ve yönetim kurulu üyeleri, Adana'nın Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci’yi ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci’nin...

  • Ege Postası
  • 20.07.2013 - 15:19
Türkiye Emekliler Derneği Yüreğir Şube Başkanı Nakış Kocatürk ve yönetim kurulu üyeleri, Adana'nın Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci’yi ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci’nin emeklilere ve sorunlarına karşı duyarlı olduğunu belirten Nakış Kocatürk, Başkan Zenbilci’ye teşekkür etti. Başkan Ahmet Zenbilci de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Emekli büyüklerimiz bizim nazarımızda sadece çalıştıkları işten emekli olmuşlardır. Hayatta toplumun birikimi olan kesim emeklilerimizdir. Bir ülke emeklisine değer vererek kendi birikimine sahip çıkmış olur. Bizde kendi birikim ve değerlerimize sahip çıkmak aile kültürümüzün bir gereğidir. Bugün geçmişine sahip çıkmayan bir millet geleceğini garanti altına alamaz. Bu amaçla her zaman mesleki ve iş hayatından emekli olan büyüklerimizin destekçisiyiz." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.