Dolar 34,1377
%0.12
Euro 38,0287
%-0.17
Altın 2.886,510
%0.4
Bist-100 9.884,00
%-0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tunceli'nde birlik ve beraberlik mesajı

Tunceli'nde birlik ve beraberlik mesajı

Tunceli Müftülüğü tarafından verilen iftarda Müftü Hüseyin Yıldırım ve Alevi dedesi Erdoğan, birlik ve beraberlik mesajı verdi.İl Müftülüğünce Merkez Paşalar Camii bahçesinde halka açık iftar programı düzenlendi. Yemeğe Vali Hakan...

  • Ege Postası
  • 20.07.2013 - 15:53
Tunceli Müftülüğü tarafından verilen iftarda Müftü Hüseyin Yıldırım ve Alevi dedesi Erdoğan, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İl Müftülüğünce Merkez Paşalar Camii bahçesinde halka açık iftar programı düzenlendi. Yemeğe Vali Hakan Yusuf Güner, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Tarsuslu, Vali Yardımcısı Eşref Yonsuz, İl Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz, il daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve kalabalık halk topluluğu katıldı.

Tunceli’ye İstanbul Pendik’ten gelen imam-hatip İbrahim Deniz’in okuduğu Kur’an tilaveti ile başlayan programda misafirlere Medine hurması, çorba, sote, pilav, ayran ve tatlı ikram edildi. Yemek sonunda cemeevi dedelerinden Hüseyin Erdoğan’nın da dua ettiği iftar programında söz alan Vali Hakan Yusuf Güner, Ramazan ve Muharrem gibi ayların birlik ve beraberlik açısından önemli olduğunu ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.