Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mersin Anafenli iki öğrenci SBS'de tüm soruları doğru cevapladı

Mersin Anafenli iki öğrenci SBS'de tüm soruları doğru cevapladı

Mersin Anafen Dershanesi öğrencileri Cemre Ünal ile Kerim Genç, 8. sınıf Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) tüm soruları doğru cevaplayarak, 700 tam puanla Türkiye birincisi oldu. Mersin Fem-Anafen Dersanesi Genel Müdürü Ali Onaylı, gece yarısı...

  • Ege Postası
  • 12.07.2013 - 16:20
Mersin Anafen Dershanesi öğrencileri Cemre Ünal ile Kerim Genç, 8. sınıf Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) tüm soruları doğru cevaplayarak, 700 tam puanla Türkiye birincisi oldu.

Mersin Fem-Anafen Dersanesi Genel Müdürü Ali Onaylı, gece yarısı açıklanan SBS'de bireysel ve kitlesel olarak büyük başarılara imza attıklarını kaydetti. Onaylı, 8. Sınıf SBS’de 700 tam puan alan Özel Erdemli Yıldırımhan İbrahim Gül Ortaokulu öğrencisi Cemre Ünal ile Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi Kerim Genç'i başarılarından dolayı kutladı. Uzun yıllardan bu yana Türkiye’nin en seçkin dershanesi olarak hizmet veren Anafen'in başarısındaki etkenlere dikkat çeken Onaylı şöyle devam etti: "Bu başarılardaki en büyük etken öğrenci-öğretmen-veli üçlüsünün koordineli çalışmasıdır. Daima eğitim öğretim eksenli hareket etmeyi ve yeniliklere açık olmayı görmekteyiz. Teknoloji destekli eğitim anlayışı ile öğrencilerimizin hedeflerine ulaştığını görmek, hem bizi mutlu ediyor hem de önümüze daha büyük hedefler koymaktadır." Onaylı öğrencilerin tercihlerini 15 Ağustos 2013 tarihinden itibaren kendilerine en yakın şubelerine giderek ücretsiz olarak yaptırabileceklerini kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.